AKTUELNO

Oglasio se za Pink.rs!

Prethodne noći u rijalitiju "Zadruga" održana je poslednja žurka u ovoj sezoni, a kao muzički gosti zadrugare su zabavljali Slobodan Sloba Radanović i Katarina Živković

Foto: TV Pink Printscreen

Slobin dolazak su gledaoci željno iščekivali, najviše zbog toga što su se svi pitali kako će reagovati Anabela Atijas, Marko Miljković i Gagi Đogani. Ono što niko nije očekivao jeste da će Anabela prići Slobi, kako bi mu se izvinila. Podsetimo, Anabela i Sloba imali su turbulentan odnos zbog njegove veze sa Lunom Đogani u prvoj sezoni "Zadruge".

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo kontaktirali Slobu kako bismo saznali kako se proveo na žurki, ali i kako je reagovao na Anabelino izvinjenje.

Super sam se proveo, drago mi je da smo napravili lepu žurku, rekao bih da su svi bili pozitivni i dobro raspoloženi - rekao je Sloba, pa nastavio:
Nisam uopšte razmišljao pre nastupa šta će se tamo događati, tako da ništa nisam ni očekivao. Ukoliko je ona tim potezom skinula neki teret sa svog srca, drago mi je. Što se mene tiče, ja nikada nikome nisam ništa ni zamerao i želim im svu sreću. Gagiju sam se, kao i svima koji su bili u blizini, javio i kada sam došao i na kraju, što je i normalno - zaključio je pevač.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

A kako je susret Anabele i Slobe izgledao, pogledajte u nastavku.

Autor: Nemanja Vujčić

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

#Zadruga