AKTUELNO

Progovorio i o roditeljstvu!

Mladi bokser Veljko Ražnatović posvećen je porodici i svom poslu, a trenutno se nalazi na pripremama u jednom kampu. Međutim, tu se družio sa sedmom silom, a ovom prilikom je ispričao kako se izborio sa koronavirusom, kako se oseća kao otac i otkrio šta bi uradio kada bi saznao da se njegovoj supruzi neko udvara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam imao temperaturu jednu noć i posle toga ništa. Sportista sam, imam jak imuni sistem, čim sam osetio simptome, odmah sam se testirao, pio antibiotike i sve je prošlo dobro - rekao je Veljko o koronavirusu, a onda se okrenuo na roditeljstvo:
Ja sam se oženio, napravio dete, imam 23 godine, spreman sam da se posvetim boksu, znate i vi kako sam pre živeo. Ništa više u kući nije isto, imate novog člana porodice i sve mu je podređeno. Prvi put kad uzmeš dete u ruke, sve je jasno. Menja ti se svet, to je najlepša stvar. Moja žena ga je samo nosila devet meseci, on i ja smo isti. Naljutiće se sad, ali šta da radim - rekao je Veljko kroz smeh i dodao:

Foto: Pink.rs

Moja žena je najbolja žena na svetu, odlična majka, to je nešto što se ne uči, to je dar od Boga. Ne proveravam joj telefon, mi smo u braku, ali da joj se neko udvara, imali bismo bokserski meč (smeh). U Titelu sam joj pomagao, sad sam ovde, a puna kuća je žena tamo i svi pomažu. Niko ne može Ceci da otme dete iz ruke, kao da je njeno.

Foto: Pink.rs/E-Stock/Danijel Milutinović, Instagram.com

Autor: N.V.

#Bogdana Rodić

#Veljko Ražnatović