AKTUELNO

Iako su joj predviđali veliki muzički uspeh, ona je odlučila da ipak krene drugim putem.

Pevačica Ksenija Mijatović koja je bila na vrhuncu popularnosti devedesetih godina, odlučila je da se povuče iz javnosti i da se posveti duhovnom životu. Ona danas izgleda potpuno drugačije, a još tokom svoje muzičke karijere plastičnim operacijama promenila je lični opis. Ksenija je sada trener programa "Izlečite svoj život", a jednom prilikom je otkrila i da se od detinjstva bori sa neizlečivim oboljenjem kože.

- Danas sam licencirani trener programa "Izlečite svoj život", po principima filozofije Lujze Hej, i svoj glas koristim da ljudima, osim divnih pesama, prenesem i reči podrške, optimizma i vere, te poruku da je sva snaga u nama samima i da zaista možemo sve, samo ako to istinski želimo - rekla je ona jednom prilikom.

Foto: TV Pink Printscreen

- Bolest depigmentacije kože za koju zvanična medicina nema lek ni danas, a ni odgovore na pitanja zašto i kako nastaje. Tokom svih ovih godina veliki broj ljudi, sa istim ili sličnim problemima, obratilo mi se za pomoć - ispričala je Ksenija svojevremeno.

- Želeli su da prevaziđu svoje barijere i strahove, a ja sam se trudila da ih svojom pričom inspirišem. U meni su videli nekog čiji životni put ničim nije bio uzdrman, a to baš i nije bilo tako. Moj put do zvezda bio je dug - rekla je ona jednom prilikom.

Foto: Facebook.com/ksenijamijatovicdm

- Ono najvažnije što sam shvatila kroz komunikaciju sa svim tim divnim ljudima je da svi nosimo neki bol duboko u sebi. Neko se lakše bori sa njim, neko teže… Ali, naposletku, svi želimo isto - da budemo voljeni i volimo, da imamo dobre međuljudske odnose i realizujemo sopstvene potencijale. Odavno već znam da ljude, osim svojim glasom, želim i mogu da inspirišem i svojim rečima - ispričala je tada.

Foto: Instagram.com/mijatovicksenija

Autor: M.K.

#Ksenija Mijatović