AKTUELNO

Muzičkoj zvezdi je u ovom trenutku novi studijski album važniji od predsedničkih izbora.

I dalje se govori o predsedničkim izborima koji su u Srbiji održani u nedelju 2. aprila, međutim, rezultati nisu nešto o čemu razmišlja i čime se bavi pevačica Seka Aleksić.

Foto: Printscreen Instagram

Ona je priznala da ovaj put nije iskoristila svoje pravo glasa, kao i da nema stav o temi o kojoj već danima unazad bruji domaća javnost.

Nisam izlazila na izbore. Ja nisam taj lik, totalno sam apolitična. Muziku i politiku ne treba mešati. Ne zanima me to, a ne znam ni kad su bili izbor - iskrena je bila Seka koja je dodala da je prvih dana aprila imala pametnija posla jer je bila preokupirana reklamnom kampanjom za novi studijski album koji će objaviti u ponedeljak 10. aprila.

Foto: Printscreen Instagram

- Znam da je moja reklama za album trebalo je da izađe dan pre izbora, iako su me svi savetovali da ne objavljujem najavu tada jer su svi usresređeni na izbore, ja sam rekla: "Ma šta me briga za izbore, puštaj mi reklamu". Bitno je da znam ko je predsednik i ko su ministri - rekla je Seka, koja nije želela da dalje razgovara o izborima.

Podsetimo, na Sekinom noviom albumu "Koma" naći će se devet novih pesama, a prva u nizu pesama objavljena je prvog dana aprila.

U pitanju je numera "Evo" koja je u rekordnom roku oduševila Sekine fanove i našla visoku poziciju u trendovima na Jutjubu, gde ju je do sada preslušalo nešto manje od tri miliona ljudi.

Pink.rs

#Predsednički izbori

#Seka Aleksić

#album

#pevačica

'