AKTUELNO

Ova tema je za pevača veoma bolna.

Ono što u poslednje vreme najviše intrigira domaću javnost kada je reč o pevaču Željku Šašiću svakako je njegov odnos sa ćerkom Sofijom, ali ova tema za pevača je najbolnija od svih.

– Nemam s njom kontakt. Nažalost… Tako da, eto, čujem sa strane ili iz medija uglavnom čujem. Ali, čujem, čisto da se ne šlogiram, da ne moram zadnji sve da saznam – rekao je Željko.

Foto: Printscreen Instagram

Šašića pitanja koja se tiču njegovog odnosa sa Sofijom poprilično pogađaju.

Pa nije to do mene zašto ja nisam s njom u kontaktu! Kako nemate vi neku percepciju novinarsku da shvatite više o čemu se tu radi? Šta misliš ti zbog čega se ona meni ne javlja? Znaš ti vrlo dobro zbog čega se ona meni ne javlja, ali neću više da pričam o tome. Nek’ ide vreme, pa ćemo da vidimo – rekao je pevač.

Inače, Sofija je u martu prošle godine otkrila razloge zbog kojih nije u kontaktu sa ocem.

Željko se od mene odvojio kada je počeo da se zabavlja sa sadašnjom devojkom Katarinom. Prestao je da mi se javlja jer mi se ona nije svidela. Mesecima sam ga zvala, on nikada nije imao vremena za mene, iako smo tada živeli jedno preko puta drugog. Nekoliko puta sam uspela da ga namolim da se vidimo, ali je posle 20 minuta govorio da žuri i odlazio je. Pozvao me je jedne noći i, kada sam se javila, osuo je paljbu uvreda na mene. Rekao mi je: “Dokle planiraš da glumiš, ološu mali, ti postaješ prostakuša jer živiš u kriminalnoj i narkomanskoj porodici. Ja ću da te otmem od njih. Sonja tebe ubeđuje da ste ti i Viktorija ista krv, ali to nije tačno.” Toliko me je vređao da sam ja urlala plačući, a bila sam sama u kući sa Acom. On me je tešio, nije mogao da me smiri cele noći – ispričala je Sofija 2016. godine. Posle svega što mi je uradio i govorio za mene, nije zaslužio da me vidi. Da ste me pre dva meseca pitali nedostaje li mi otac, rekla bih vam da, naravno! Ali sad, posle svega, ne treba mi. Meni mama i Aca pružaju toliko ljubavi da mi Željko uopšte ne fali – objasnila je Šašićeva tada.

Foto: Instagram

Autor: Pink.rs

#Sofija Šašić

#pevač

#ćerka

#Željko Šašić

'