AKTUELNO

Njene sposobnosti oduševile su jednog kandidata, ali i jednu od devojaka.

Treći kandidat koji je izašao pred 30 devojaka je Petar iz Beograda, koji je posle predstavljanja uspeo da zadrži sve njih zainteresovanim.

Foto: TvPink Printscreen

U prilogu o njemu devojke su saznale da studira FON i da se bavi sportom, a kada je poželeo devojku koja je aktivna i koja se bavi sportom, njih četiri su pritisnule crveni taster.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, njih 26 ostalo je zainteresovano za njega, a Sanja R. je prva objasnila zbog čega je pritisnula taster.

- Rekao je da voli upečatljive devojke, tu mogu da se nađem, ali u mlade devojke, e, tu baš i ne mogu da se pronađem. S druge strane, voli aktivne devojke, a ja sma pasivna - priznala je ona.

Foto: TvPink Printscreen

- Na primer, kad bi on došao kod mene, bilo bi krvi, jer on ima psa, a ja imam mačku - prokomentarisala je Kristina, koja je takođe pritisnula crveni taster.

Foto: TvPink Printscreen

- Meni se, u stvari, ti dopadaš, ti si moj tip muškarca. Smeđokos si, imaš zelene oči, sportista si, ali se slažem sa devojkama koje su pritisnule crveni taster, jer i ja ne treniram - rekla je Milica M., koja se tek pridružila devojkama.

Foto: TvPink Printscreen

Kad je došlo vreme za pokazivanje talenta, on se presvukao i odlučio da devojkama, kao neko ko je završio kurs za fitnes instruktora, pokaže neke vežbe, pa se Leontina javila da mu asistira kad je zamolio jednu od njih da izađe.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvoje su radili izdržaj i devojka se veoma dobro pokazala u tome, pa je ona onda pokazala njemu koliko je rastegljiva i pitala ga da ponovi to.

Foto: TvPink Printscreen

Leontina je izvela špagu, a Petar je priznao da ne može da ponovi to i rekao da se "predaje".

Foto: TvPink Printscreen

Veliki broj devojaka tada je pritisnuo crveni taster, među njima i sama Leontina.

- Ovo po mom mišljenju nije talenat, to može bilo ko da nauči - objasnila je Jeca zbog čega se isključila.

Foto: TvPink Printscreen

- Htela sam samo da kažem isto što sam rekla i u prošlim emisijama - ovde možemo da organizujemo olimpijske igre, s obzirom na to da svako radi tu neku stvar sa sportom. Ali posle ovoga moram da kažem da bih Leontinu najviše volela da izvedem - rekla je Melisa, pa poslala srce svojoj takmičarki.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne vidim nas dvoje zajedno, ali ću ti ostaviti posle broj, možeš da mi budeš trener, a možemo i da idemo u teretanu zajedno - rekla mu je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Posle toga Petar je pogasio devojke koje su bile još zainteresovane, da bi na kraju ostavio upaljene Maju S. i Milicu, koje je pitao koji je njihov moto u životu.

Foto: TvPink Printscreen

Maja je odgovorila da nema moto i pitala ga iz kog dela Beograda je, dok je Milica rekla da joj je moto "živi svaki dan kao da je poslednji" i "jedan je život, zašto ga trošiti na gluposti".

Foto: TvPink Printscreen

Na kraju se Petar odlučio za Milicu, iako se Maja na trenutak uplašila da će nju izabrati.

Autor: V. T.

#Andrija Milošević

#Izvedi me

#emisija

'