AKTUELNO

Nikotinskim štapićima, Pinkova zvezda leči nervozu, što se baš i ne sviđa njenom dečku.

Bivša učesnica rijalitija "Farma" Maja Milošević ima veliku podršku svog dečka Stefana Šćepanovića, koji je nije bodrio samo tokom šoua u Lisoviću, već i sada, kada se u spoljnom svetu bori za svoje mesto na estradi.

Međutim, on smatra da bi njegova draga morala malo da promeni neke navike, odnosno da se što pre otarasi jednog poroka.

Smatram da bi trebalo ili da smanji ili da ostavi cigarete u potpunosti. Nije zdravo za nju, mora da čuva i svoje zdravlje i svoj glas, a osim toga, miris od dima ostaje u stanu i u garderobi - otkrio nam je Stefan.

Miloševićeva priznaje da za cigaretama posegne kada je nervozna i da joj je dečko u pravu, ali da joj treba vremena da promeni svoje navike.

U proteklom periodu sam radila u Švajcarskoj. To su bili nastupi noć za noć. Skupe se umor i nervoza, i onda cigaretama lečim sve to. Sada kada sam opet u Beogradu, mislim da ću promeniti svoje ponašanje. Želim da smanjim cigarete i da krenim na vežbe u teretanu. Uskoro treba da snimim i novi spot pa svakako bi trebalo da doteram liniju, i moram da popravim svoje zdravlje. Prijaće mi sve to - smatra Maja.

Foto: Pink.rs

Dok Maja ne snimi novu pesmu i dok ne predstavi novi spot, da se podsetimo njenog prvenca "Klub prokletih žena", koji joj je doneo veliki uspeh na terenu.

#Farma

#Maja Milošević

#Pinkove zvezde

'