AKTUELNO

Pevačica je planirala da u zemlji kengura provede nekoliko meseci, ali zbog lošeg interesovanja tamošnjih ljudi za njenu turneju, rešila je da se vrati u rodnu zemlju.

Nakon što je nekoliko godina provela u Australiji i posvetila se porodici, Tanja Savić rešila je da podigne svoju karijeru iz pepela.

Ona se vratila u Srbiju i objavila dva singla, "Švaler" i "Prostakuša", koji su ovde imali veliki uspeh, ali to očigledno ne važi za dijasporu.

Naime, Tanja se pre desetak dana vratila u Australiju, gde je trebalo da nekoliko meseci nastupa u klubovima i halama, koje posućuju naši ljudi.

Međutim, pošto nije imala angažmane ili je bilo nedovoljno zainteresovanih da je slušaju, pevačica je rešila da se sa suprugom Dušanom Jovančevićem i decom, Maksimom i Đorđem, vrati u Srbiju.

Kako je Tanja otkazala stan u kome je do sada živela, pod znakom je pitanja gde će sada živeti.

O tome je pričala i njena majka Živana, koja takođe ne zna gde će Tanja boraviti kad stigne u Beograd.

Ne znam gde će živeti, znam da sada nema stan. Čule smo se i vratiće se uskoro, ali gde će živeti, ne znam - rekla je Živana.

Izgleda da Tanji ne preostaje ništa drugo, nego da karijeru obnovi u Srbiji, pa da tek onda ponovo pokuša da razmišlja o nastupima po dijaspori.

Autor: Pink.rs

#Australija

#Dušan Jovančević

#Tanja Savić

#pevačica

'