AKTUELNO

Kao po nekom nepisanom pravilu, niz lepih stvari morala je da prekine jedna loša.

Atraktivna pevačica Sandra Afrika ovih dana ima mnogo razloga za slavlje – već je objavila nekoliko novih pesama koje su postigle veliki uspeh, čeka je objavljivanje prvog studijskog albuma "Kopija" u izdanju City Records-a, a juče je napunila i 29 godina. Ipak, niz lepih stvari, kao po nekom nepisanom pravilu, morala je da prekine jedna loša.

Foto: Andrej Nihil

Kako smo uspeli da saznamo, Afrika je sinoć posle nastupa u Trsteniku do ranih jutarnjih časova slavila svoj rođendan sa prijateljima, a kada se vraćala kući svratila je do jedne benzinske pumpe, gde ju je sačekalo neprijatno iznenađenje.

- Svratila je da sipa gorivo i pokupuje neke sitnice, bilo je oko 4-5 ujutru. Vratila se u auto i, pre nego što je krenula kući, dopisivala se kratko sa drugaricom, zbog čega je pomerila auto  u stranu. Neki lik je primetio da je sama i idealno mu je bilo to što se sklonila u mrak i što je čačkala telefon, pa je rešio da je napadne i opljačka – započinje priču naš izvor i nastavlja:

Foto: Andrej Nihil

- Taj dečko je primetio da je Sandra ostavila novčanik na suvozačevo mesto, pa se prišunjao automobilu dok je ona kuckala poruke i i brzinom munje otvorio vrata koja nisu bila zaključana. Dok se  Sandra opasuljila, on je već pokupio novčanik i pobegao! Ali ne lezi vraže! Visprena Afrika dala se u potragu za njim , pa je bez razmišljanja iskočila iz auta i potračala za pljačkašem. Nakon samo nekoliko metara Sandra ga je sustigla i onda je nastao lom! Bacila se poput pume na njega i počela da vrišti i grebe ga, međutim, napadač joj nije ostao dužan. Nekoliko puta ju je krvnički udario , pa je pevačici šiknula krv iz nosa – rekla je za Pink.rs Sandrina drugarica koja je želela da ostane anonimna, a mi smo pozvali pevačicu kako bismo proverili šta se sinoć, zapravo, desilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste, istina je to što ste čuli, ali nema potrebe da se oko toga diže prašina. Proverila sam sa radnicima pumpe, taj deo ne pokrivaju kamere, tako da nikad neću znati ko je to bio. Nikad ne držim veliki novac u kešu u novčaniku, ali eto, to što je uzeo nek u zdravlju potroši (smeh). Važno da mi je pasoš ostao na mestu i da sam se ja sinoć super provela, a njemu nek je daleko lepa kuća. Sledeći put ću biti obazrivija i to je to – rekla nam je Sandra.

Budući da smo od izvora saznali da pevačica ima određene povrede nakon sinoćnje pljačke, upitali smo je da li je stvar ozbiljna.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ma, ništa to strašno nije. Stavila sam oblogu i brzo sam zaustavila krvarenje – rekla nam je pevačica i kroz smeh dodala da će danas u 16 sati objaviti novi spot za pesmu "R.I.P.", u kojoj će se pljačkaš sigurno pronaći.

D. Tanasijević

#Benzinska pumpa

#Krv

#Sandra Afrika

#pevačica

#pljačka

'