AKTUELNO

Predivna boja glasa, odličan scenski nastup, sve zajedno je bilo dobro, rekla je Jelena Tomašević.

Tea Vujović se u večerašnjoj emisiji "Pinkovih zvezdica" predstavila prvo pesmom "Denis" grupe Oktobar 1864. Nakon ovog nastupa Tea je dobila četiri glasa žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Za svoj drugi nastup Tea je izabrala "That man" od Karo Emerald, ali će se za prolazak dalje boriti u baražnom delu emisije.

Nastup sa plesačicama je bio sjajan. I ti sa njima si super navežbala. Generalno bih ti najviše zamerila dinamiku. Nema nikakvog izraza kod tebe, sve vreme pun glas - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Nesporno fantastičnu boju glasa imaš, takvu toplinu i veliki okrugao glas imaš. I ja imam takav glas, a nama je mnogo teško da kontrolišemo glas. Ti si alt kao i ja i zato moraš da vežbaš kontrolu. Četvorku si dobila kao vaspitno- popravnu meru, jer si prvu pesmu ofrlje otpevala. Primetno je da si ovu drugu pesmu vežbala. Scenski nastup ti je bio odličan, to moram da pohvalim - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

- U prvoj pesmi jeste bilo malo nesigurno. Predivna boja glasa, odličan scenski nastup, sve zajedno je bilo dobro. Falilo je samo malo začina, da ti malo više uživaš - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. Vučić

#Goca Tržan

#Pinkove zvezdice

#Tea Vujović

#emisija

#pevačica

'