AKTUELNO

Iako Joksimovići još uvek mudro ćute, u javnosti se pojavila informacija da je lepa Željkova supruga po drugi put u drugom stanju.

Već nedeljama unazad lepa voditeljka Pink Televizije Jovana Joksimović ne pojavljuje se na TV ekranima, za šta ima dobar razlog.

Foto: Printscreen

Nezvanično, kako se spekuliše, Jovana Joksimović je po drugi put u blagoslovenom stanju, a krajem godine će svom suprugu Željku Joksimoviću podariti drugo dete, otkriveno je u emisiji "Eskluzivno". Lepa voditeljka trenutno je na bolovanju, a prinovi se najviše obradovao maleni Kosta.

Tri slavlja u aprilu

Podsetimo, Jovana Joksimović je sina Kostu rodila 10. aprila 2014. godine u jednoj privatnoj klinici. Joksimovićev sin je po rođenju bio dugačak 49 cm i težak 2.800 grama, a Jovana je svoje prvo dete na svet donela dvadesetak dana pre termina. Zanimljivo je da su svi članovi porodice Joksimović rođeni u aprilu.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Željko je tog aprila 2014. godine srećne vesti podelio sa svojim pratiocima na Tviteru i oduševio sve.

Danas u 18:13h nas sin Kosta, udahnuo je zivot punim plućima. Srećan sam što liči na moju ljubav - napisao je Željko na Tviteru.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Inače, prema navodima izvora, Jovana bi i svoje drugo dete na svet trebalo da donese u istoj privatnoj klinici u kojoj je rodila Kostu.

- Baš se obradovala kada je saznala da je u drugom stanju. Iako je ovo tek početak njene trudnoće, već je počela da pravi planove o tome gde će da se porodi, a to će najverovatnije da učini na jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu. Tamo je carskim rezom rodila Kostu, sve je to platila skoro tri hiljade evra, a budući da je bila prezadovoljna uslugom, tamo će roditi i svoje drugo dete - otkrio je za Pink.rs izvor blizak Joksimovićima.

Pink.rs

#Beba

#Jovana Joksimović

#Trudnoća

#voditeljka

#Željko Joksimović

'