AKTUELNO

Maša Terzić, ćerka generalnog direktora Crvene Zvezde Zvezdana Terzića, skoro godinu dana nije bila prisutna u domaćoj javnosti iz koje se povukla kada je imala saobraćajku.

Ona je tada obrisala sve mreže i odlučila da nastavi da vodi život van očiju javnosti. Do tada, svaki njen korak Srbija je pratila u stopu - veliku pažnju privlačila je dok je bila u vezi s Veljkom Ražnatovićem, koji je sad oženjen Bogdanom, ali i nakon što su na vezu stavili tačku. Zbog pojedinih skandala, zanimljivih objava na mrežama, a potom i saobraćajke bila je interesantna javnosti od koje je rešila da se skloni posle udesa koji joj se desio.

Foto: Instagram.com

Sada se, godinu dana kasnije, vratila na društvene mreže i objavila fotografije iz jednog prestoničkog restorana, gde je u krugu najbližih prijatelja slavila svoj 24. rođendan. Mnogima je prvi utisak bio da se u međuvremenu znatno promenila, a nešto što je takođe privuklo pažnju jeste to što je sve stare fotografije obrisala.

View this post on Instagram

🧚🏼2️⃣4️⃣🧚🏼

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic) on

Inače, Maša se povukla nakon što je pre godinu dana, u junu, doživela saobraćajku. Naime, vozač automobila marke golf prošao je kroz crveno svetlo na semaforu i udario u auto u kojem je bila Maša. Ona je potom otišla u Urgentni gde je nisu zadržali. Tada se oglasio i njen otac Zvezdan Terzić.

View this post on Instagram

🍸

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic) on

Autor: D.T.

#Maša Terzić

#Veljko Ražnatović

#Zvezdan Terzić

'