AKTUELNO

Žiriju nije bilo lako kada su videli sve takmičare ponovo na sceni.

Završena je treća epizoda drugog kruga najgledanije šou emisije ''Ja imam talenat'' i u dalje takmičenje prošlo je još šest takmičara nakon odluke koju je doneo stručni žiri.

Foto: TvPink Printscreen

Stefan Đurić Rasta, Danica Maksimović, Ana Nikolić i Srđan Žika Todorović bili su na izuzetno teškim mukama, ali su na kraju uspeli da se odluče.

U večerašnjoj emisiji nastupili su sledeći takmičari: Aleksandar Ranković, Evrokrem barabe, Emir Samardžić, Nikola Stanoev, Dance Studio Mak, Kejptaun, Nikola Todorović, Neša Radovanović, Irish Dance Belgrade, Kaća i Mladen, Dejan Tasić Tasa i Vanja Bogetić.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što je žiri doneo poslednju odluku, Ana Mihajlovski je sistemom eliminacije otkrila ko prolazi u dalje takmičanje, a za koga se igra ovde završava.

U sledeći krug prošli su: Aleksandar Ranković, Emir Samardžić, Kejptaun, Dejan Tasić Tasa, Neša Radovanović i Vanja Bogetić.

Foto: TvPink Printscreen

Takmičenje je, na žalost, završeno za sledeće kandidate: Evrokrem barabe, Nikola Stanoev, Dance Studio Mak, Nikola Todorović, Irish Dance Belgrade i Kaća i Mladen.

Autor: B. R.

#Ana Mihajlovski

#Ja imam talenat

'