AKTUELNO

U Beloj kući došlo je do tenzične situacije kada je Jelena progovorila, kao zajednička prijateljica Janjuša i njegove supruge Ene.

Prijateljica Marka Janjuševića Janjuša Jelena Pešić odlučila je da se suprostavi lažima svog druga iz spoljnjeg svega, zbog afere sa Majom Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ja neću verovati slikama, nego tebi! Osećam se kao debil kada pričam sa tobom! - rekla je Jelena, a onda je ponovo pokazala Janjušu fotografije na torti, na kojima se jasno vidi njihov poljubac.
Ja sam ovde bila i sa Borom prijatelj, pa mi nije izjavljivao ljubav. Ja poznajem njegovu Enu i znam da ne bi ovo prihvatila. Tek kada je Maja rekla da ga ona ne zanima... Ja Maju uopšte ne krivim, jer je ona zaljubljena, i videla je sebe pored njega, ti si to tako predstavio! Ona je videla tako! Ti si spominjao da ćeš joj napraviti dete i da će to biti iz najveće ljubavi! Ja mislim da nijedna osoba ne postoji na svetu koja ne veruje Maji, to je tako izgledalo! - dodala je Pešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam pričao da ću praviti bebu, da ću ostaviti nekoga, ova devojka radi sve stvari, sve ono što je rekla je rekla da je bilo ozbiljno, a nije! Nikada u životu se nisam kleo za te stvari! Sve sa lagao - urlao je Janjuš.
On je prvi taj koji je napravio korak kada smo bili intimni - tvrdila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'