AKTUELNO

Iako se šuškalo o njihovim navodnim prekidima, gotovo je sigurno da je pevačica Ana Sević u stabilnoj vezi s Danielom Nedeljkovićem sa kojim će, po svemu sudeći, provesti ostatak života, buduži da su nedavno uhvaćeni dok su razgledali skupe kuće na Senjaku, gde planiraju da se presele. Izbor je veliki, a pevačici i njenom dragom posebno se dopala jedna vila od čak 700.000 evra.

- Daniel je pronašao fenomenalnu kuću na Senjaku, u elitnom delu prestonice. Vlasnicima se žuri pa bi je prodali za oko 700.000 evra iako ona vredi mnogo više, s obzirom na kvadraturu, ali i lokaciju… - ispričao je izvor blizak paru i dodao da se ipak mnogo novca mora uložiti u nekretninu, iako ona u startu već mnogo košta.

Foto: E-Stock

- Potrebna je restauracija cele vile, fasade, spoljašnjeg i unutrašnjeg bazena, dvorišta… Daniel je vodio arhitekte kao i podizvođače radova da pogledaju, a njihova je procena da u kuću treba da se uloži još minimum 300-400 hiljada evra, ne računajući nameštaj i sve ono što dolazi na kraju - dodao je dobro obavešteni izvor.

Navodno, budući da je Daniel u poslednjih nekoliko nedelja sam pregovarao, nedavno je odveo i svoju devojku u obilazak ove, ali i drugih vila po Senjaku, kako bi pronašli onu pravu pre nego što i definitivno potpišu ugovor.

Autor: D.T.

#Ana Sević

#Daniel Nedeljković

'