AKTUELNO

Nećete verovati zbog čega su se posvađali!

Pevač Ljubomir Ljuba Perućica od pojavljivanja na muzičkoj sceni Srbije privukao je veliku pažnju kako svojim talentom, tako i stasom i glasom. Mnoge devojke nisu mogle da odole njegovom šarmu, a jedna od njih je bila i pevačica Aleksandra Prijović, sa kojom se zabavljao pre nego što je ona stupila u vezu sa Filipom Živojinovićem, za kog se udala i rodila sina.

Foto: Andrej Nihil/Instagram Printscreen

Ljuba je povezivan sa drugim devojkama nakon raskida sa Aleksandrom, ali njegovo srce je osvojila voditeljka Katarina Kolozeus, sa kojom se verio 2018. godine. Godinu dana kasnije, napravili su veliku svadbu, a na dan njihovog venčanja došlo je do svađe među mladencima.

Foto: Pink.rs/D. Cakić

Nije baš svađa, samo se nismo složili. Popustio je on, nije imao izbora - rekla je Katarina tada medjima, a onda se Perućica nadovezao:
Da, nisam imao izbora. Ja bih voleo da je ona uzela moje prezime, a svoje sklonila, a ona želela da zadrži svoje prezime i da doda moje, tu se jedino nismo složili.
Ne, nego imam mnogo dobro prezime, niko ga nema i žao mi je bilo da ga se rešim. Sad sam i Kolozeus i Perućica, pošteno - navela je mlada.

Foto: Pink.rs/D. Cakić

No, očigledno je da su tu epizodu brzo preboleli, a sada njih dvoje važe za jedan od najlepših parova na domaćoj estradi.

Autor: N.V.

#Aleksandra Prijović

#Katarina Kolozeus

#Ljuba Perućica

<
'