AKTUELNO

Tamo je obožavaju!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je bila u Titelu, rodnom gradu snajke Bogdane, a meštani otkrivaju da svi znaju kada ona stigne.

U trenutku njihovog dolaska u Titel, Bogdanini roditelji Danijela i Bogdan bili su na beogradskim pijacama, gde prodaju piliće.

Foto: Privatna arhiva

Budući roditelji Veljko i Bogdana za to vreme bili su u svojoj kući, koju su dobili na poklon od porodice Rodić. Njihova oaza mira nalazi se na vidikovcu odakle puca pogled na prirodne lepote, a komšije kažu:

- Viđamo Veljka i Bogdanu. Mnogo su slatki. Ne ispušta je iz ruku. Podsećaju me na mene i moju suprugu kad smo bili mladi. Tako sam i ja bio šmeker. Vidite onaj brod, e, tu su se Bogdana i njene sestre igrale. Sad su velike i ozbiljne devojke - rekao je meštanin Mirko.

Foto: Instagram.com/veljkoraznatovic

- Sad svi pričaju o Titelu. Čuo sam da je Ceca bila na slavi Đurđevdan kod prijatelja. To je baš lepo. Zapravo svi znaju kad je Ceca u Titelu, tada mnogi idu ispred kuće Rodića da je vide. To je jedna divna porodica, o kojoj imam samo reči hvale - rekao je Miodrag.

Foto: Instagram.com

Autor: M.K.

#Svetlana Ceca Ražnatović

<
'