AKTUELNO

Svoje pravo da napišu pisma porodicama danas su iskoristili i Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić, koji su dali sve od sebe da uvere svoje najmilije da su u vezi srećni, iako nikome to tako ne izgleda.

Uprkos brojnim ružnim rečima, pretnjama, ultimatumima i svađama koje ima s Mensurom, Mina Vrbaški je svojoj majci Ivani jasno stavila do znanja da je kraj njega srećna, a takođe istakla je i da se raduje otpočinjanju svoje muzičke karijere, po izlasku iz "Zadruge".

Odakle bih počela ni sama ne znam. Moraš da shvatiš da, koliko god strašno izgledala, da sam ja srećna sa Mensurom. Oboje smo malo preterali sa vređanjem i psovkama. Žao mi je što sve morate ovako da proživljavate... Borisa mi izljubi i baku, pozdravi sve koji su bili uz mene za rođendan. Pošalji mi kupaće i letnje stvari. Kada budem izlazila, čekaj nas oboje! Volim vas, i spremaj mi top pesme!

Foto: Pink.rs

S druge strane, Mensur se obratio bratu Ardijanu, koji je u više navrata javno istakao da njegovu vezu sa Minom ne podržava.

Bez brige, brate moj, dobro je sve. Vidi neko da me čeka po izlasku od tvojih prijatelja, kapiraš?! Mina i ja smo ludi, mladi, šašavi, zaljubili smo se, uživaj kralju. Zaneli smo se malo više, ali sve to prođe. Vidimo se za 57 dana! Nadam se da je sprat tip-top. Voli te brat, pozdravi majku. Pozdravi Šekija i ekipu... Sve iz ulice!

Foto: Pink.rs

Autor: D.T.

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški

#Pisma porodicama

<
'