AKTUELNO

Folk zvezda Seka Aleksić susrela se na Instagramu sa negativnim komentarima na račun svog supruga Veljka Piljikića, zbog čega je morala da reaguje.

Ona više nije mogla da ostane nema na prozivke zbog Veljkovog fizičkog izgleda, pa je bez dlake na jeziku odgovorila svim dušebriznicima.

- Svi vi koji komentarišete mog supruga i pišete da treba da se obrije, ošiša, izgleda kao pećinski čovek itd... Veoma ste primitivni, nevaspitani i jednostavno, produžite dalje. Većina vas koja to piše kada uđem na profil liči na... Bolje da ne komentarišem jer ne mogu biti toliko nekulturna! Dakle, gospodno, dsadni ste i shvatite da čovek izgleda onako kako on želi. Zar mislite da je vaše mišljenje njemu važno, zar mislite da će vas da posluša?! Ne budite smešni, gledajte sebe i sređujte sebe, šišajte se, brijte dlake, i da ne nabrajam...

Foto: Instagram.com/seka_aleksic

A sada izolite, otpratite me slobodno i ne kvarite sliku ni meni ni ovim divnim ljudima koji komentarišu u postovima i prepoznaju prave vrednosti. Da, moj muž nije obrijan i ošišan jer je meni tako najlepši, najvoljeniji je! Voli me, poštuje i čini sve da ja i naši sinovi budemo srećni! I zamislite, neobrijan je - poručila je Seka.

Foto: Instagram.com

Autor: D.T.

#Seka Aleksić

#Veljko Piljikić

#pevačica

<
'