AKTUELNO

Miljković hladan kao led.

Tokom večerašnjeg "Pretresa nedelje sa Milanom" voditelj je upitao i Marka Miljkovića kakva je trenutno situacija kod njega što se tiče emocija prema bivšoj devojci Luni Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad je situacija kao ovce ne livadi. Ne razmišljam ni o čemu, niti me šta brine. Nismo popričali, s ozbirom na to da su bila sva ta dešavanja. Ja nemam potrebu da priđem i da pričam. Da sam znao da je tih 500 dinara od nje, ne bih uzeo. To je lepa osobina kod nje. Danas sam zaspao, onda je došla Ermina i ugurala mi 500 dinara. Onda je napravila haos, navnodno sam dobio 1.000 dinara, a nisam dobio ni 400 dinara kad se kupovina preračuna. Ja sam Filipu dao, on je trebalo da me ispoštuje, a ne da daje Ermini, ona napravi haos bez potrebe. Ali to mi je generalno nebitno. Sve je ok. Ne bih uzeo da sam znao da su to Luninih 500 dinara. Što bi mi sad delili bilo šta? Ona nije mala, nesposobna, može sve sama, snaći će se, ima drugare, imam i ja, neće ona da me spasi sa njenih 500 dinara. Odbio bih da sam znao da je njeno. Ništa trenutno ne može da me poremeti, ne zanima me. Hoću da dam oduška sebi i da ne ulazim u rasprave, nalazim se u bestežinksom stanju, uživam, gledaoci vide da ne progovaram. Niti imam potrebu ni želju za dokazivanjem, niti ću da se svađam, neko vreme se neću previše mešati. Kao da sam od tog 28. presekao neke stvari u glavi. Ja sam taj datum lupio. Šta god da je bila priča sa Miljanom, to je strogo sprdnja. Ali ako uzmemo za ozbiljno taj 15. kao početak rijalitija, a ovaj 28. će biti za mene kraj rijalija. Što se mene tiče emocije i sve, meni su emocije najbitnije, one su sad po strani, nikakva priča ne dolazi u obzir - naveo je Miljković, a onda ga je voditelj upitao kakve to vradžbine pronalaze on i Brendon u sitne sate.

Foto: TV Pink Printscreen

Našli smo neki češalj tamo gde se ja ljuljam, Brendon je skočio da neko baca magije, ja sam bacio češalj. Posle je rekao da ne veruje u sujeverje, to je super - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'