AKTUELNO

Kojićima će se ove godine ispuniti najveća želja - da postanu roditelji.

Hrvatska pevačica Severina Kojić je, otkako se u novembru 2015. godina udala za Kebinog sina Igora Kojića, uporno pokušavala da zatrudni prirodnim putem. Međutim, budući da joj nije pošlo za rukom da se na ovaj način ostvari u ulozi majke, ona je rešila da se krajem prošle godine podvrgne veštačkoj oplodnji.

Foto: Jelena Balić

Seve se prepustila rukama iskusnih doktora na jednoj privatnoj klinici, gde je uspešno izvšena veštačka oplodnja zahvaljujući kojoj će se ovog leta, u svojoj 44. godini, po drugi put ostvariti u ulozi majke.

Krajem prošle godine Severina je obišla brojne ordinacije kako bi obavila sve preglede kod specijalista za trudnoću. Ona i Igor žele da se ostvare kao roditelji, ali im to nije polazilo za rukom. Na jednoj privatnoj klinici u Zagrebu, koja je specijalizovana za vantelesnu oplodnju, Seve je podvrgnuta tom procesu. Ona i Igor su bili neizmerno srećni kada su čuli da je vantelesna oplodnja uspela - rekao je izvor i dodao da je pre ovog procesa pevačica konzumirala određenu hormonsku terapiju.

Foto: Instagram

- Nije želela da rizikuje i da proces ne uspe, pa je zato odlučila da dve nedelje pre intervencije ne nastupa i da strogo miruje. Pošto Severinina trudnoća ne spada u rizične, lekari su joj rekli da može da se vrati poslovnim aktivnostima, ali ne onim tempom na koji je navikla - otkriva izvor blizak Kojićima.

Pink.rs

#Igor Kojić

#Severina Kojić

#Trudnoća

#pevačica

'