AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije o poznatima.

I ove nedelje od 14:20 časova na programu TV Pink je najgledanija emisija o poznatima, “Premijera – Vikend specijal”. Kao što ste navikli, vaš domaćin biće Ognjen Nestorović, Katarina Nikolić predstaviće vam rekapitulaciju nedelje, dok beogradskim ulicama patrolira Nemanja Vujičić.

Rubrika “Priča nedelje” će i sada biti posvećena epidemiji koronavirusa, koja u Srbijitraje već osam nedelja. Dane za nama obeležila je humanitarna akcija Željka Mitrovića, “Pinkov konvoj solidarnosti” koji je ovog puta posetio Dom za nezbrinutu decu u Zvečanskoj. Vlasnik TV Pink je sa prijateljima, uglednim privrednicima i vlasnicima kompanija, uručio najveću donaciju ovoj ustanovi do sada, a kako je sve izgledalo videćete u “Premijera – Vikend specijalu”

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

U ovim teškim vremenima, brojne zvezde odlučile su da održe koncerte na društvenim mrežama i tako, bar malo ulepšaju karantinske dane. Tako je i jedna od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima, Marija Šerifović održala niz koncerata, a kako je sve izgledalo saznaćete u nedelju.

Foto: Promo

Kada govorimo o rubrici “Slika nedelje”, u fokusu će biti praznik rada, 1. maj, koji se uvek slavio u Srbiji region odlascima na poznata izletišta, okupljenjem i celodnevnim uživanjem u prirodi. Međutim, su svetlu aktuelne situacije, ove godine 1. maj nije proslavljen ni približno onako kako su Srbi navikli, ali pevačice Snežana Đurišić i Marina Visković su na neobičan način ovaj praznik rada proslavile sa premijernom ekipom.

Foto: Instagram.com/marina_viskovic_official Verified

Tokom prethodnih dana, glavna vest u svim medijima bila je pevačica Tanja Savić. Naime, pisalo se da je na Uskrs, Tanja svog supruga Dušana Jovančevića prijavila policiji da ju je psihički i fizički maltretirao, kao i da joj je uzeo decu, sinove Maksima i Đorđa. U prilog ovim pričama ide i to što je Tanja napustila Beograd i vratila se kod porodice, u rodni Radinac. Tragom ove priče, Nemanja Vujičić uputio se upravo u Radinac, ali do Tanje nije bilo lako doći. Međutim, pevačica je na kraju odlučila da javno progovori o svemu, te ćete njenu ekskluzivnu ispovest Tanje Savić videti u “Premijera – Vikend specijalu”.

Foto: Pink.rs/N. Vujičić

“Premijerna tema” biće posvećena medijskoj PR senzaciji - predsednik Severne Koreje Kim Džong Un je po ko zna koji put napravio senzaciju i dobar PR, a koje su to sve šokantne stvari pod uticajem medija izazvale reakcije koje se pamte i danas, otkriva vasa omiljena emisija o poznatima.

U “Premijernom utisku” saznaćete kada se očekuje dozvola okupljanja i kako funkcionišu gostovanja pomerena zbog koronavirusa, očekuje vas i rekapitilacija nedelje, uživo uključenja i najupečatljivije izjave nedelje.

I ovog puta vas pozivamo da ostanete kod kuće i pratite “Premijera – Vikend specijal” u nedelju 3. maja od 14:20 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Marija Šerifović

#Marina Visković

#Ognjen Nestorović

#Premijera-Vikend specijal

#RTV Pink

#Snežana Đurišić

#Tanja Savić

#Televizija Pink

#emisija

#voditelj

#Željko Mitrović

<
'