AKTUELNO

Jedina srpska evrovizijska pobednica u nedelju će održati do sada neviđen koncert i komuniciraće uživo sa publikom, pa i uz sve to ispuniti muzičku želju najoriginalnijima.

- Dugo smo pripremali sam koncept koncerta koji će po svemu sudeći biti apsolutno drugačiji. Pevaću kao da je 20, 50, 100 hiljada ljudi, a posebno me raduje što ću u sklopu samei mprovizovane scene imati i monitor koji će uživo emitovati sve poruke, a i muzičke želje. Nestrpljiva sam da vidim šta će to„lutke“ hteti da čuju. Vreme poslednjih dana ne obećava, ali velika ekipa stoji iza realizacije celog projekta, a cilj je svakako da se svi tokom policijskog časa dobro zabavimo i pevamo, zato i verujem da će nedelja biti jedna jako lepa noć – istakla je Marija.

Pored toga što je nestrpljiva zbog potpuno drugačijeg projekta i realizacije uživo koncerta, ne krije da joj laska što je upravo ona prvi izvođač čiji će koncert publika pratiti na jedinstven način, putem YOUBOX aplikacije.

Foto: Promo

- Pitali su me zasto baš sviramo na JNA. Odmah sam se ogradila i rekla da nemam nikakve navijačke sklonosti. Izbor je pao na ovaj stadion u dogovoru sa kompletnom produkcijom i organizatorima. S obzirom na prostor, mogu samo da kažem da ćete uživati i u neverovatnim kadrovima.

Svoju solidarnost sa celom planetom Marija deli putem svojih socijalnih platformi, a milionska evrovizijska publika imaće priliku da vidi i novi spot za pesmu "Molitva", koji je Marija nedavno snimila tokom policijskog časa na nekoliko lokacija uBeogradu.

Ne mogu opisati osećaj praznog grada, ali lepa slika je bila i beskrajno simpatičnih penzionera koji su izašli u šetnju. Privilegija je svakako naći se među pet odabranih zemalja koje će svojim video spotom poslati poruku celoj Evropi! Do tada, pevajmo u nedelju!– istakla je pevačica.

Foto: Promo

Autor: pink.rs

#Marija Šerifović

#koncert

<
'