AKTUELNO

Od ovoga je neće oprati ni Dunav ni Sava!

U poslednjih nekoliko dana u najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima odvija se prava drama. Glavni akteri su Luna Đogani i Marko Miljković, a pevačica je u celu priču uvukla i ljude koji se nalaze napolju - Nenada Sinđelića Gastoza, Stefana Šebeza, Nemanju Đerića Đeksona i njenu drugaricu Jelenu

Foto: TV Pink Printscreen

Sve je počelo kada je Marko saznao da ga je Luna slagala da nije bila kod Gastoza i to u noći njihovog pomirenja, 14. januara ove godine, kada je inače njihova godišnjica veze. Iako se priče nekoliko aktera, koji su te noći bili sa Lunom poklapaju, ona i dalje tvrdi da se desilo nešto drugo. Zato smo mi kontaktirali Stefana Šebeza, sa kojim je Luna otišla kod Gastoza, da nam ispriča šta se dešavalo te noći.

Foto: Instagram.com/stefansebez, TV Pink Printscreen

- Pre svega, ono što moram da kažem jeste da do svega ovoga ne bi došlo da se nije potegla ta priča, da ona nije počela da priča da se ljudi spolja oglase, da nije okarakterisala moje prijatelje i mene kao loše ljude, da nije pričala kako je na mom rođendanu bilo katastrofa društvo, pa zato nije ni došla. Bez potrebe je tako pričala o nama, jer nju niko nije dirao. Ali, kada je već krenula da pljuje, evo, da se sad zna istina - započeo je Stefan razgovor za naš portal i nastavio:

- Prvo, ta Jelena koju je Luna pominjala, uopšte nije bila sa nama. Ne znam odakle uopšte priča o njoj. Ja sam otišao po Lunu ispred njene zgrade, u A bloku, pokupio je i otišli smo kod Galeta (Gastoza) u Zemun. Pre nego što smo se popeli gore, mi smo svratili tu u prodavnicu koja se nalazi između dve zgrade, kupili neke grickalice, zezalice, šta god je trebalo i popeli smo se gore. Potom je došao Đekson i to je bila cela ekipa. Njoj se posle nekog vremena javio Marko, ona se dvoumila da li da ide da se vidi sa njim, rekla je kao "Jao, Marko mi se javio, šta da radim?". Međutim, niko od nas nije hteo da se meša u tu priču, ona mu se posle 15 minuta javila, rekla je da će da ode da se vidi sa njim i da će da se vrati. Kada se vratila, rekla nam je da su se pomirili i to je to. Mi smo još malo tu ostali, možda još nekih sat i po vremena, ja sam posle prvo odvezao Đeksona kući, pa nju i ja sam otišao svojoj kući. To je cela priča. Ja stvarno njoj ne želim ništa loše, njenu fanovi mi urnišu Instagram, pričaju kako ja hoću da njoj pokvarim vezu, ne, to nije tačno, ja samo neću da ona udara na mene i moje prijatelje, da priča kako mi lažemo i šta sve, hoću da se zna istina i zato sam rešio da vama sve ispričam - rekao nam je Stefan.

Foto: Instagram.com/stefansebez

Ovim je dokazano da se priče više aktera poklapaju, za razliku od onoga što je Luna iznela u Zadruzi. Stefan je u razgovoru sa nama pomenuo prodavnicu u koju su svratili pre nego što su otišli kod Gastoza, a podsetimo, ispred te iste prodavnice je Marko čekao Lunu, kako su oni otkrili u Zadruzi. Takođe, tokom emisije "Pitanja gledalaca" koja je održana sinoć, Luna je ispričala da je morala da se vrati u taj stan kako bi uzela ključeve od svog doma, te da je odmah otišla, što takođe nije slučaj, jer je tek sat i po vremena nakon pomirenja sa Markom i povratka kod Gastoza, Stefan odvezao Lunu u njen stan. Da li će Đoganijeva napokon priznati celu istinu ili se i dalje držati svoje priče, ostaje da vidimo.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Nemanja Vujčić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Nenad Marinković Gastoz

#Stefan Šebez

#Zadruga

<
'