AKTUELNO

O ovome će se pričati!

Belu kuću od sinoć potresa afera u kojoj su glavni akteri Luna Đogani, Gastoz i Marko Miljković. Naime, kako se saznalo, Luna je slagala Miljkovića da je bila kod Gastoza u stanu i to one večeri kada su se njih dvoje tajno pomirili. Tu su se pominjala i neka druga imena, a sada se oglasio i Rade Lazić!

Podsetimo, Luna je ispričala da je Lazić hteo da joj namesti igranku da se vidi sa Nenadom Sinđelićem Gastozom. Rade je sada odlučio da kaže istinu o svemu što se dešavalo, a jednom informacijom je šokirao.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dosta mi je više da ćutim i da dopuštam vidno duševno oboleloj devojčici da balti mene i moje prijatelje, a takođe i da laže svoju veliku ljubav Marka Miljkovića. Zbog njenih laži mojim prijateljima i meni stižu poruke da nam se seme zatre, kako mi podmećemo lažne priče da bi se nečiji život uništio.

- Prvo, draga Luna, nemoj da lažeš Miljkovića i posle da patetišeš. Istina o tom famoznom stanu je sledeća: Stefan Sebez, moj prijatelj, je otišao po Lunu u A blok i otišli su kod Galeta (Gastoza) u stan, gde je kasnije došao Đekson. Nikakva Jelena nije bila sa njima! Kasnije je Marko pustio poruku Luni da je već čekao ispred njene zgrade i zvao da siđe, ali Luna je bila na drugoj lokaciji. Luna mu je pustila lokaciju, Marko je došao po nju i kasnije opet vrati kod te Jelene ili, ako ćemo istinu, kod Gastoza nakon što su se te večeri pomirili, gde je Miljković sad javno ispao izblamiran.

Foto: TV Pink Printscreen

- Što se tiče toga što je Luna rekla da sam je ja navlačio da dođe kod Stefana Sebeza na rođendan je isto laž. Na mom lajvu kada su me ljudi pitali vezano za Lunu, rekao sam da ćemo se možda sresti kod Stefana na rođendanu i gde ćemo izgladiti naše nedoumice. Kaže, citiram "Kada sam videla kasnije ko je sve bio na tom rođendanu, užas živi". Ne razumem, ako te to naše društvo ne zanima i ako se gadiš, zašto si onda pratila i gledala ko je sve na proslavi kod Stefana, pošto kažeš da te ne zanima to.

- Što se tiče onoga što je Luna rekla da sam ja pljuvao Marka Miljkovića - da se razumemo! Moj prijatelj je Manuel Stojanović. Kada moj prijatelj ima loš odnos sa nekim, samim tim ni ja ne mogu da budem sa tom osobom okej. Jedino što sam rekao za Miljkovića jeste da je radio za Manuela i da ću uvek stati na stranu prijatelja. Toliko.

P. S. - Drago mi je da mu moja GTI GOLF majica lepo stoji - poručio je Rade.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako će Luna i Marko reagovati kada čuju njegove reči, možemo samo da zamislimo.

Autor: D. T.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Nenad Marinković Gastoz

#Rade Lazić

#Zadruga

<
'