AKTUELNO

Žestoko na samom početku.

Ovog popodneva nastavljena je emisija "Gledanje snimaka" od protekle noći, a voditelj Milan Milošević se obratio zadrugarima i otvorio emisiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi snimak koji je prikazan bio je svađa Lune Đogani i Anabele Atijas iz garderobera. One su tom prilikom razmenile mnogo ružnih reči i niskih udaraca. Anabela je tom prilikom rekla Luni da se izvini Kiji Kockar jer je ona najpoznatija ljubavnica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo se pomirile, drago mi je da se čuje u klipu da nisam rekla ono što je ona rekla. Ona je rekla da sam ja rekla da moj tata pije lekove zbog nje - istakla je Luna.
Rekla je: "Ti ne vidiš da njemu nije dobro". Da li ste čuli kada ona kaže da sam došla da pljujem njenog tatu, trekla je to - navela je Anabela.
Sve ste čuli, drago mi je da je potvrdila i rekla ono što ceo Balkan meni priča, da majka izgovora ćerki: "Ti si najpoznatija ljubavnica" i da treba da se izvinim nekoj ženi. Nikada te nisam vređala - navela je Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Bolje da si uzela nož da me ubiješ nego što sam ovo doživela - istakla je Atijasova.
Ona je pominjala i stolicu, i moj s*ks - rekla je Luna.
Je l' to nije istina? To je sramota, a nije sramota da majka gleda sedam puta dnevno s*ks na stolici - rekla je Anabela, a onda je Đoganijeva počela da viče na Lepog Miću i Marka Đedovića koji su bili na strani njene majke.

Foto: TV Pink Printscreen

Mića i Đedović mi priđu kad mi je loše za razliku od tebe... Marko je rekao da je Kija iskreno plakala, a da si ti folirala, je l' se sećaš toga - rekla je Atijasova.
Kominucirala sam sa Đedovićem zbog leka. Nisam to htela ni da pominjem. Diskretno sam prišla Đedoviću da ga pitam zašto ona plače i je l' joj treba lek. S*re mi se zbog toga - navela je Luna kada ju je voditelj podsetio da je protekle noći komunicirala sa Đedovićem.
Ja sam tvoja majka, glupačo, nemoj da si glupa, Bog je dao da majka mogu da slažu face... Nismo se pomirile niti ćemo, nisam ljuta nego je ne poznajem. U njoj je đavo, ona moja Luna će zauvek ostati u mom srcu, ta devojka za mene ne bi rekla da glumim žrtvu - istakla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam rekla to, lažeš bre, rekla sam da ti se oni uvlače jer si žrtva. Nisam glupa, ja rijaliti poznajem. Jeste žrtva je, treba da pobedi, ali vi niste iskreni prema njoj nego joj se šlihtate. Treba da ti kažu realno, podržavaju tvoje urlanje, udaranje - urlala je Luna.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'