AKTUELNO

Ovaj takmičar je oduševio članove žirija i podstakao Draganu da uradi nešto što do sada nije.

Nakon Stefana, na sceni "Pinkovih zvezda" predstavio se Radoje Rajo Simonović iz Podgorice. Radoje je otpevao "Da volim drugu ne mogu" od Marinka Rokvića a žiri nije krio oduševljenje njegovim nastupom.

Foto: TvPink Printscreen

Rajo, pazi, pevaš prvi deo sa toliko lepom bojom, toplom. Rekoh, šta li će on sad kad dođe do refrene, mislio sam da neće valjati ništa. Međutim, otvori se boja u refrenu. To je toliko dar od Boga imati tu dubinu i boju predivnu, pa posle da se odvoji to kad ideš gore u visinu, da je to prosto fascinantno! Meni je to bilo jako lepo, prosto si me razgalio - rekao je Šaban Šaulić.

Foto: TvPink Printscreen

- Rajo, šta da ti kažem, blago majci koja te je rodila! Taj divan osmeh, ubija, ubija! Divna pesma, toliko si divan, sladak, lepo obučen. Stvarno si poseban, meni si večeras najbolji - rekla je Dara Bubamara.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam uvek mislio da smo mi mali simpatični, a ovi visoki grmalji. Ali ti si burazeru vrh, vidi kakav osmeh imaš i otpevao si kako treba, od srca, svaka ti čast - rekao je Đani.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nije što ja volim Šabana i što ti imaš njegovu frizuru, nego mi se dopadaš, super si ti - rekla je Dragana.

- E neka nam se Dragana našalila prvi put u trećem serijalu - rekla je Maja Nikolić.

- I niko se nije nasmejao, nema veze. Toliko su moje šale neupadljive  - odgovorila je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

U baražnom duelu našli su se Uroš Čačić i Veljko Krivokapić. Odlukom žirija, u dalje takmičenje trebalo je da proše Uroš Čačić, ali su Dara i Maja apelovale da oboje prođu dalje. Produkcija je napravila izuzetak i pustila da obojica prođu dalje.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Dara Bubamara

#Pinkove zvezde

#Takmičenje

#emisija

#pevačica

'