AKTUELNO

Iako su dobro otpevale, članovi stručnog žirija su imali kritike na račun ovih kandidatkinja.

Mina Mladenić je takmičarka iz prve grupe koja dolazi iz Kragujevca. Mina se večeras predstavila pesmom Snežane Đurišić "Lele lele".

Foto: TvPink Printscreen

- Au, Mina gde nađe baš ovu pesmu koju ja najviše volim. Ja se istopim kad god je čujem. Ti si sve to lepo otpevala, samo tvoja boja glasa mi je tanana. Samo da ti je Bog dodelio malo "masniju" boju glasa. S godinama ćeš dobiti tu punoću u glasu. Ali meni je to bilo sasvim u redu - rekao je Šaban Šaulić.

Foto: TvPink Printscreen

- Isto mislim kao Šaban, lepo si ti to otpevala, maestralno. Lepa dvojkica, lepi trileri. Ali treba još da radiš na svom pevanju - rekla je Dara Bubamara.

Foto: TvPink Printscreen

Posle Mine, na sceni "Pinkovih zvezda" se predstavila Sanja Bogdanović koja je otpevala hit Ane Bekute "Treba vremena". Radiša Trajković Đani je zamerio Sanji što je matrica bila preglasna i što nije najvbolje čuo njen glas.

Foto: TvPink Printscreen

- Meni su refreni bili odlični jer si tu već progutala knedlu i prevazišla tremu. Neminovno je da si dobar pevač sa lepom bojom glasa. Da nisi imala tremu u početku pesme, bila bi čista desetka - rekla je Maja Nikolić.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si odlično otpevala. Apsurdno je upoređivati i tebe i prethodnu kandidatkinju sa originalima. Ti si to nežnije otpevala i meni je to lepo zvučalo - rekla je Dragana Mirković.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ću da kažem da tu matricu nisam ni slušao. Ja sam sve vreme slušao samo njen glas, matrica mi nije uopšte nije bila bitna. Dosta kukavički si ušla, kukavički i to je bilo loše. Refren je bio već bolji. A to je i kod nas profesionalaca uvek ta prva pesma problematična, tako da sam ti ja taj početak oprostio - rekao je Šaban Šaulić.

Foto: TvPink Printscreen

- Ti lepo pevaš, jako lepo izgledaš, ali mislim da si možda izabrala pogrešnu pesmu - rekla je Dara Bubamara.

Autor: J. V.

#Dragana Mirković

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

#emisija

#pevač

#Šaban Šaulić

'