AKTUELNO

Njena odevna kombinacija izazvala je lavinu komentara.

Kreatorka Marijana Mateus svojim izazovnim izdanjem napravila je pravu pomamu na društvenoj mreži Instagram. Ona je pozirala u lepršavoj cvetnoj haljini, a najviše pažnje privukli su njeni atributi i interesantna poza.

Naime, Marijana je prekstila duge, vitke noge koje su bile u prvom planu i još jednom dokazala zašto važi za jednu od najzgodnijih dama sa naših prostora, a dok su jedni hvalili njen stil i figuru, drugi su komentarisali kako je pomalo neprikladno u ovom izdanju čestitati najveći hriščanski praznik.

View this post on Instagram

To all Orthodox Christians celebrating this holly day today, Happy Easter and may all God's blessing be bestowed upon you and your families today and all the days of the year. Despite of the special circumstances this year, let's spread love and cheer, Easter is here. #easterwishes #hollyday #eastergreetings #easterbasket #easterbunny #easter #eastersunday #easter2020 #eastereggs Svim pravoslavnim vernicima koji danas slave ovaj sveti dan zelim Srecan Uskrs i sve najlepse vama i vasim porodicama. Iako ove godine slavimo pod posebnim okolnostima, najvazniji je znacaj ovog praznika i ono sto nosimo u nasim srcima i mislima. Slavimo danas u sreci, miru i veselju gde god da smo, s kim god da smo. Hristos Voskrese! #hristosvoskrese #srecanuskrs🐣 #uskrs #uskrsnjajaja #uskrsnjacestitka #uskršnježelje

A post shared by Marijana (@marijanamateus) on

Kreatorka je svim vernicima čestitala Uskrs i poželela mir i sreću.

- Iako ove godine slavimo pod posebnim okolnostima, najvažniji je značaj ovog praznika i ono što nosimo u našim srcima i mislima. Slavimo u sreći, miru i veselju gde god da smo, s kim god da smo - poručila je Marijana.

Autor: M. K.

#Marijana Mateus

<
'