AKTUELNO

Danima se ne oseća dobro.

Poznata folk pevačica Zlata Petrović ove godine najveći hrišćanski praznik Uskrs proslaviće u svom domu sa mlađim sinom Jovanom. Zlata za Pink.rs otkriva koliko joj je teško što ove godine usled vanredne situacije u zemlji i svetu neće biti na okupu sa starijim sinom Mikijem, snajom Milicom i unucima Vasilisom i Vasilijem. Kako kaže, da sve bude još gore, danima je ukočena, te nije mogla kako treba ni da ofarba jaja.

Foto: Privatna arhiva

- Ja sam se malo ukočila, bila sam na promaji, pa se ne osećam najbolje danima. Ni jaja nisam mogla najbolje da ofarbam. Iskreno da vam kažem, tužna sam jer neću biti sa unucima za Uskrs, nekako sam navikla da se svi okupimo i proslavimo. Zbog toga mi i praznici imaju neku posebnu draž. Ove godine smo razdvojeni, ali nadoknadićemo mi to kad sve ovo prođe - rekla je Zlata i dodala da će skromno u svom domu sa sinom Jovanom obeležiti praznik.

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić

- Potrudiću se da koliko-toliko obeležimo. Pripremiću ručak za mene i mlađeg sina, okupićemo se za stolom i tako. Svako sam na vezi sa sinom, snajkom i unučićima, koje dugo nisam videla i koji mi najviše sada nedostaju. Jedva čekam da se okupimo kad sve ovo prođe - poručila je pevačica za naš portal.

Autor: M.K.

#Zlata Petrović

<
'