AKTUELNO

Sa knedlom u grlu sve vreme je pričala!

Gagi Đogani tokom razgovora sa bivšom suprugom Anabelom Atijas popričao je i o navodima Lune Đogani da joj je Kristina Kija Kockar sabotirala karijeru i nastupe.

Naime, Đoganijeva je tvrdila da poseduje dokaze da su je fanovi Kockareve saboratirali, te da ih je ona nagovarala na to. Gagi je upitao da li je to istina, te je Anabela sa knedlom u grlu odgovorila.

Foto: Pink.rs

Posle Nove godine je stala - rekla je Anabela.
Misliš da je problem ovo što je ona rekla? - upitao je Gagi.
Rezervišu, i onda se ne pojave, to se pročuje, to se dešavalo nekoliko puta. Nikad se niko nije susreo sa tim. Skidali su joj preglede, samo sa Luninog spota, ne znaju ni oni ljudi, prijavljuju, sad joj je bio skinut spot sa Savom, da je kao pornografija, vratili su ga, ali veliki je hejt, ona se borila sa tim, svi smo se borili, ne znam kako da se reši to. Da li će vreme učiniti svoje, ja sam se pokidala, izlazim iz ove priče. Ona nije radila Novu godinu, ja jesam, tri dana, sve sam pare njoj dala, da posle doživim da mi Marko kaže da je on davao pare. A ne, ja treba da crknem kući, sve pare sam dala njoj, a ja i moja deca? Normalno je da ćemo da se pomažemo! Nego će on tu, na Pinku da iznosi takve stvari! Svaki gazda kluba je rekao isto, da nikada nisu doživeli takav hejt kao kada ona nastupa. To su kriminalci na internetu i kako da ih zaustaviš? Ti objaviš reklamu nastupa, on uzme zove ili piše! Bila sam tu kad god me je pozvala, nikad se nisam gurala, sedim kod kuće danima i kad je Andrej bio u Sarajevu, u bolnici, toliko sam bila nenametljiva - ispričala je Atijasova.

Foto: TV Pink Printscreen

A je l' bila oko Nine? To je isto njena obaveza - upitao je Gagi.
Jeste, nije nešto sad nešto, jeste, koliko je mogla, i Blankicu, i Ninu. Ja nju nikada nisam zvala da kukam, danima sam ležala, nisam ustajala iz kreveta jednom je samo došla i rasplakala me. Kupila je suši, ja sama u stanu, otvaram vrata, ona došla sa Loli i suši, bile pola sata, bila sam srećna kao nikad - rekla je Atijasova.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Kija Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

#Zadruga

'