AKTUELNO

Između Mine i Mensura veoma su turbulentna dešavanja u poslednje vreme.

Mina Vrbaški je nakon nove epizode serije "Nemoguća ljubav" koju je pratila u zagrljaju Mensura Ajdarpašića, otišla u dvorište kako bi upravo o ovom zadrugaru pričala sa Mionom Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina je ovom prilikom poručila Mioni kako je samo osim nje, razumeju Luna Đogani i Jelena Pešić. Jovanovićeva se ovom prilikom setila i svog bivšeg dečka sa kojim je, kako je Miona navela, imala sličnu situaciju kao sada Mina sa Mensurom.

Ti me razumeš i Luna i Jelena... To su ljudi koji me razumeju. To više nije problem u meni, nego u njemu. Ja njega volim ali zna kada te sve to iscrpi - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se borila sa tim 4 godine, kažem stalno: "Kraj, raskid", jadam se drugaricama, kao ti sada meni, smorila sam sve drugarice. On to ne može da promeni, odmah da ti kažem. Moj momak isto nije podnosio da idem u grad i što je najgore ja nateram drugarice da idemo u grad, kad treba da odem on mi se javi pre toga i ja kao debil ispalim drugarice, odem kod njega i to sam konstantno radila - govorila je Miona.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

'