AKTUELNO

Ispričao nam je detalje koje do sada nigde nije izneo!

Poznati roker Đorđe David je 26. marta za portal Pink.rs potvrdio da je zaražen virusom COVID-19, nakon nekoliko dana nagađanja, a već u tom trenutku nalazio se na Klinici za infektivne i tropske bolesti u Beogradu. Juče, nakon 13 dana provedenih u bolnici, muzičar je napustio ovu ustanovu i otišao u svoj dom, odakle se ekskluzivno javio našem portalu.

Foto: E-Stock

Ono što smo prvo pitali Đorđa Davida jeste kako se sada oseća kada je napokon u svom domu.

Osećam se blaženo sad kad sam kod kuće, uživam u svojim kvadratima i u svoja četiri zida. Umor me je tek ovde stigao, sad provodim vreme u spavanju, samo sam se opustio kad sam došao u stan, tek sad kapiram koliki je zamor bio ta koncentracija na sebe i sve što se dešava - istakao nam je on.

Foto: Instagram.com/djordje_david

Kako se ovaj virus pokazao kao veoma opasan, upitali smo muzičara koji su sledeći koraci u njegovom oporavku i šta su mu rekli lekari da mora strogo da ispoštuje.

Sad me očekuje 21 dan stroge izolacije, tačnije, prvih sedam dana ne smem glavu da promolim napolje, a ostalih 14 dana mogu da izađem, recimo, ispred zgrade, da prošetam u krugu od 200 metara ili eventualno da odem do samoposluge ako mi je nešto potrebno. Dobio sam neku laganu terapiju koju moram da uzimam u narednih sedam dana - rekao nam je Đorđe i dodao da ovo ne znači da može da bude sa porodicom, već potpuno izolovan:
21 dan moram da zaboravim na to da ću videti dete, ali to je sada potpuno druga priča kada nisam u bolnici, sada je sve mnogo lakše i psihiči i fizički.

Foto: Instagram.com/djordje_david

Kako nismo hteli previše da zamaramo rokera, razgovor smo ovde završili i poželeli mu uspešan oporavak.

Autor: Nemanja Vujčić

#Đorđe David

'