AKTUELNO

Gotovo da ne postoji osoba koja ne voli ovako da započne dan.

U doba epidemije virusa COVID-19 svi smo prinuđeni da boravimo u svojim domovima, pa je to slučaj i sa proslavljenom srpskom košarkašicom Milicom Dabović. Ova sportiskinja za Pink.rs priznaje da u karantinu trenira, čita i uživa u vremenu provedenom sa sinom Stefanom.

Jutros pečene, potrebno je 10 minuta za brzi doručak ako nam je, a sigurna sam da jeste, ostalo malo starog hleba ili hleba od juče. Isečemo ga, pripremimo dva jaja, malo mleka i soli zamutimo to sve u duboki tanjir, a sa strane pripremimo tiganj, sipamo ulja ugrejemo, umačemo krišku hleba i tako na vrelo ulje.

Foto: Privatna arhiva

I dok mnogi ne mogu da se odupru povećanom apetitu, Milica ističe da strogo vodi računa o ishrani, a to joj polazi za rukom jer ima motivaciju da ostane u formi i leto dočeka kako je do sada navikla, savršene linije.

U karantinu je sa mnom i Stefanom moja drugarica, pa mi sve pojedemo, ali zdravo se hranimo, mnogo vežbamo, zaključale smo frižider i nema zezanja. Mi smo iskoristile ovaj karantin da se spremimo za leto i sanjamo o tome svakoga dana! Teško je, ali prihvatimo stvari onakve kakve jesu, ja sam se nalazila i u težim situacijama, idemo dalje! Veliki sam pozitivac izlazim u 20:00 na balkon, tapšem doktorima i molim Boga da ovo sve što brže prođe - rekla je Milica Dabović i poslala svima ohrabrujuću poruku svima da se pridržavaju mera i pravila u novonastaloj situaciji.

Foto: Privatna arhiva

Uživajte i vi u ovom brzom i lakom doručku, posvetite se sebi i najbližima, i što je najvažnije, ostanite kod kuće!

Svakog dana u 19 časova novi recept

U narednim danima mnoge javne ličnosti će našim čitaocima poklanjati svoje recepte. Recepte poznatih možete pronaći na najbržem portalu Pink.rs svakog dana u 19 časova!

Autor: J.V.

#Milica Dabović

#Recept

'