AKTUELNO

Haos se nastavio!

Večeras je na repertoaru emisija "Pitanja novinara", gde zadrugari odgovaraju na pitanja predstavnika sedme sile.

Da li imaš dokaz da se Marko drogirao u Luninom stanu? - bilo je jedno od pitanja za Anabelu Atijas.
Da, rekla mi je da ga je pet, šest puta uhvatila u tome i da joj je obećavao da će prestati. Rekla je da je jednu noć došao umrljan, kao da se valjao u blatu - odgovorila je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si fizički nasrtao na Lunu, juče si je grubo odgurnuo iz garderobera? - glasilo je pitanje za Marka Miljkovića.
Ne, samo sam se sklonio, bili smo u garderoberu. Više puta sam joj rekao da neću da pričam, uzan je prolaz, samo sam hteo da se sklonim, nisam hteo da pričam sa njom. Zato sam otišao iz garderobera - odgovorio je zadrugar.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakvo mišljenje imaš o Marku, često ističeš njegove godine i to šta je postigao za 37 godina? - bilo je pitanje za Anabelu.
Ja ne znam šta je problem što se nije oženio, ali je on po mom mišljenju sociopata, koji želi da se svidim svima po svaku cenu. Što bolji auto u njegovom svetu, nema veze što nema gde da živi. Za 25 godina na estradi je trebalo bar da ima neku garsonjericu, ali verujem da on puca na veliko i da će to sebi da ispuni. Sve do zabavljanja sa Lunom bio je "Marko šerpa" i "Marko, Enin dečko". Svi možemo da imamo uspone i padove, ali on baš nema ništa. Za padove sam načula, za dugove, krađe, laganja... To su neke godine gde bi trebalo da ima nešto čime bi mogao da se pohvali, ne samo BMW-om - odgovorila je Anabela, a zatim je Marko ponovo pričao o spornoj situaciji sa Ninom:

Foto: TV Pink Printscreen

Posle petog puta, nije mi bilo dobro da dete ostaje gladno u stanu. Posle petog puta mi je bilo katastrofa. Kakva je to porodica? Treba da se otvore oči sa kim imamo posla, vidite sa kim imamo posla. Nemarna majka, ozbiljna nemarna majka - ubacio se Marko.
Ja bih zamolila moju advokaticu da reaguje na ovu klevetu da sam nemarna majka. Zato što tvrdiš da si pet puta odveo dete u brzu hranu? - dodala je Anabela.
Spremićeš ti ceo honorar što si nasrtala i što si iznosila razne klevete, spremi ceo honorar, a i više od toga. Narušila si ugled firme čiji sam ja direktor - poručio je Miljković Anabeli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'