AKTUELNO

U celom haosu Gagi je po prvi put stao na Anabelinu stranu.

I protekla noć u rijaliti programu "Zadruga" bila je jako burna zbog čega ceo region nije spavao, već je pratio dešavanja na velelepnom imanju u Šimanovcima. Sinoć su se u Beloj kući održavale nominacije, tokom kojih je odlučeno da su nominovani ove nedelje Iva Grgurić i Stefan Kandić Kendi, a zatim su zadrugari igrali i "Igru istine".

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom "Igre istine" Iva Grgurić i FIlip Đukić prepirali su se za crnim stolom, pa je tako ona tvrdila da se ne seća poljupca sa Matejom Matijevićem. S druge strane, Edis Fetić izjavio je kako se ne bi vratio svojoj supruzi Zilhi, koju javno vara sa zadrugarkom Draganom Mitar, ali je i istakao da se kaje što već nekoliko meseci nije video decu.

Foto: TV Pink Printscreen

Svakako je najburnije bilo na relaciji Anabela Atijas - Marko Miljković - Gagi Đogani - Luna Đogani. Pobednica prošlogodišnje sezone izjavila je kako je najsrećnija dok spava, a zatim je izbio rat između njene majke i njenog dečka. Sve je počelo nakon pitanja Ivane Šopić koje je glasilo: "Da li ti je bitnije da uvrediš Anabelu ili da se Luna ne oseti loše?"

Foto: TV Pink Printscreen

Tom prilikom pljuštale su sočne provokacije između Anabele i Marka, a oboje su tvrdili da im se ne jede pica i tako pokušavali da izbegnu odgovore na neka pitanja. U ovu raspravu upleli su i Andreja Atijasa, posle čega je Anabela polila Marka Miljkovića vodom, a kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku ovog teksta.

Međutim, Miljković se ovde nije smirio, već je nastavio sa skandaloznim ponašanjem, ovaj zadrugar izjavio je i kako je pevačica po njegovim tvrdnjama ostavljala ćerku Ninu bez dinara, a da joj je on odnosio novac. Kada je ovo čuo reagovao je i Anabelin bivši suprug Gagi Đogani koji je izjavio kako Atijasova nikada decu ne bi ostavila bez novca, jer su njoj deca svetinja. Zanimljivo je da je Gagi, koji se inače redovno svađa sa nekadašnjom ženom, prvi put stavio u Anabelinu odbranu.

Ni ovde nije bio kraj, kasnije tokom "Igre istine" Lunin otac Gagi Đogani želeo je da čuje kada će njegova ćerka već jednom da ojača, nakon svađa koje ima sa dečkom Markom Miljkovićem. Ovom prilikom Anabela je izjavila kako dečko njene ćerke voli muškarce.

Tvoj momak voli i muškarce i tebe! Priznaj, što nisi oženjen sa 36 godina? - rekla je Anabela.

Luna Đogani završila je tokom večeri u suzama zbog svađa koje su imali njena majka i njen dečko, a kada je videla svoju naslednicu da plače u spavaćoj sobi, Anabela joj je odmah prišla kako bi je utešila i pružila reči podrške u ovako teškom momentu za nju.

Na kraju "Igre istine" zadrugari su dobili picu koju im je Veliki šef poslao jer su bili iskreni tokom proteke noći, a nakon svih svađa i haosa, Gagi Đogani je ipak ponudio picom Marka Miljkovića koji je pravio noćas haos po imanju. Čim je dobio picu od Đoganija, Miljković je odlučio da uputi reči izvinjenja Luninom ocu.

Zadrugari nisu mirovali ni nakon "Igre istine", pa je tako došlo do svađe između Luke Belića i Branislava Radonića Brendona. Brendon je upao u spavaću sobu i prišao krevetu na kom je Luka sedeo sa društvom.

Priznaj da si p*der, volim mačo frajere. Tražiš kadar preko mene, vidi na šta ličiš - govorio je Brendon.

Autor: S. Kuvekalović

#Zadruga

'