AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje emisije "Paparazzo lov".

Emisija od koje strepe svi poznati, „Paparaco lov“ je na programu TV Pink i ove srede od 22:30 časova. Dok su građani Srbije u svojim domovima, ekipa „Paparaco lova“ pratila je poznate u stopu, a kroz ekskluzivne priče vodiće vas poznati Pinkovo lice, Ana Pendić Radoš.

Ove srede „Paparaco lov“ je istraživao ko se od poznatih ne plaši virusa Covid-19, ko šeta bez maske, a ko pribegava svim merama zaštite.

Naime, samo neke od ličnosti koje nisu nosile zaštitnu opremu kada ih je ekipa snimila su Aca Lukas nakon gostovanja u jutarnjem programu TV Pink „Novo jutro“, kao i glumac i voditelj Dragan Marinković Maca. 

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Sa druge strane, jedna poznata pevačica primenila je sve propisane mere – osim što je nosila zaštitnu masku i rukavice, pevaćica je dezinfekcionim sredstvom poprskala ručke na vratima automobila pre nego što je ušla, a potom je i očistila i rukavice.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedno od TV lica koje je nastavilo da radi, jeste Sanja Marinković, koja i dalje, uz sve mere predostrožnosti, snima emisiju „Magazin In“. Na snimanju su između ostalih bili estetski hirurg dr Colić, kao i glumica Anja Mit, ali je kamera „Paparaco lova“ zabeležila još jednu ekskluzivu.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, jedna javna ličnost, koja je gostovala kod Sanje, ima novu ljubav u doba epidemije koronavirusa, a o kome se radi, saznaćete ove srede od 22:30 časova na TV Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Najpoznatiji paparaci u Srbiji bili su vredni u proteklom periodu, te su za samo 15 danasnimili čak 20 poznatih ličnosti tokom karantina.

Kako poznati provode dane u izolaciji, šta kupuju, sa kim se viđaju i kuda se kreću, otkriva emisija „Paparaco lov“.

Očekuje vas mnogo ineteresantnih priloga, zato ne propustite „Paparaco lov“ u sredu 1. aprila u 22:30 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Ana Pendić Radoš

#Paparaco lov

#Paparazzo Lov

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'