AKTUELNO

Sinoć se desio incident u "Zadruzi 3".

Još jedna noć za nama u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga" bila je burna, a osim ljubavnih parova, obeležila ju je svađa Bore Santane i Marka Janjuševića Janjuša. U toku porodičnog sastanka za crnim stolom došlo je do prepucavanja između ove dvojice zadrugara. Bora je prebacio Janjušu navodnu aferu sa Majom Marinković u garderoberu.

Ova svađa otišla je predaleko kada je Janjuš opsovao Bori majku, a zatim nasrnuo na ovog zadrugara. Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Nakon incidenta Janjuš je napustio dnevnu sobu i u dvorištu pred okupljenim zadrugarima vikao iz sveg glasa.

Dođem ovde da se sprdam, a ovo smeće me provocira! J*baću mu mamu u p*ku! Jeste li videli kako se zaleteo? J*baću ti tatu i sve što imaš u životu! Kunem se u Krunu, svaki dan ću ga tući napolju! - urlao je Janjuš sve vreme.

Nakon brutalnog sukoba sa Borom Santanom, Marko Janjušević Janjuš otišao je u zatvor, kako bi se smirio. Svestan da je izbio haos, Marko nije hteo sebi da dozvoli da napravi veći problem, pa se povukao na vreme. Nakon svega, obezbeđenje je Janjuševića ispratilo do zatvora gde je ovaj zadrugar proveo noć.

Autor: J.V.

#Bora Santana

#Marko Janjušević Janjuš

#Rijaliti Zadruga

'