AKTUELNO

Nije skrivao emocije...

Mensur Ajdarpašić i Mina Vrbaški važe za jedan od najkonfliktnijih parova u rijalitiju "Zadruga 3", a zbog Mensurovih izliva ljubomore do sada su nebrojano puta rakidali.

Iza Mensura je teška noć. Sve je počelo juče tokom emisije "Gledanje klipova" kada je Dragana Mitar prokomentarisala je da je Mensur i Mina podsećaju na Minin odnos sa Tomovićem, te je iste reči potvrdila je Mina.

U celu priču pokušali su da se umešaju i ostali zadrugari, a Lepi Mića je želeo da umiri situaciju.

Zvao sam Draganu i pitao je da li je to stvarno tako bilo, jer ne bi bilo u redu da je Mina potvrdila to za Tomovića, rekla je da jeste. Nemoj da se vadiš iz situacije, Mina - govorio je Mensur.
Šta te boli briga šta je bilo, trebalo je (Minu) pustiti kada je u ovakvom stanju, vidiš li da je to boli, vidiš li da plače sve vreme - vikao je Mića.
Stalno mi to nabijaš na nos - plakala je Mina.
Mićo, odj*bi više, ja sam tu za Minu, poginuću za nju ako treba - vikao je Ajdarpašić.

Nakon žestoke svađe sa Minom Vrbaški, kojoj je zamerio što je spominjala bivšeg dečka i njegovog suparnika Vladimira Tomovića, Ajdarpašić se posvađao i sa Erminom Pašović, koju je u žaru rasprave pljunuo.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon ovoga situacija u Beloj kući se nije smirila. Ajdarpašić se svađao sa Banetom Čolakom koji mu je u raspravi spomenuo majku što je Mensura izbacilo iz takta te je nasrnuo na svog cimera.

Ubrzo nakon incidenta Mensur Ajdarpašić je završio iza rešetaka na imanju u Šimanovcima. Već tada se pokajao.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina, nemoj slučajno, neću da se odvajam od nje. Mina, ako stigne pismo, trči ovako. Šta mi je ovo trebalo, j*bo mi pas mater - plakao je Mensur kao malo dete.

Samo nekoliko minuta pred žestoki konflikt i nasrtaj na Baneta Čolaka, Mensur Ajdarpašić je ušao u raspravu sa Draganom Mitar, koja ga je nazvala bledom kopijom Vladimira Tomovića.

Zbog incidenta koji se sinoć dogodio u Beloj kući, Mensur Ajdarpašić je kažnjen tromesečnim honorarom i direktnom nominacijom.

Kao što pravila Zadruge nalažu, Mensur je noć proveo iza rešetaka, a pre nego što je zaspao, razgovarao je sa Minom. Kada se uverio da ona ima sa kim da bude, razdvojili su se.

Autor: J.V.

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink

'