AKTUELNO

Prati sve preporuke nadležnih organa i iz kuće ne izlazi bez zaštitne maske i rukavica!

Sunčano prepodne u prestonici pevačica Ana Bekuta (60) iskoristila je da pre 17 sati, kada na snagu stupa policijski čas, izađe iz kuće i udahe svež vazduh, a uprkos tome što je, u skladu sa preporukama, lice prekrila zaštitnom maskom i na ruke stavila rukavice, prepoznao ju je naš paparaco, koji je želeo da proveri gde se to pevačica uputila.

Foto: Pink.rs

Zbog torbe koju je nosila sa sobom posumnjali smo da je Bekuta krenula u nabavku svih potrebnih namirnica i bili smo u pravu - nije se dugo zadržavala na ulici, već se pravo iz zgrade u kojoj stanuje uputila ka obližnjoj pijaci u kupovinu.

Foto: Pink.rs

Očekivano, najviše se zadržala kod onih prodavaca sa voćem i povrćem, a budući da je zbog novonastale situacije oko koronavirusa kupcima odnedavno zabranjeno da sami pipaju i biraju one najsočnije narandže, jabuke i drugo, Ana je pažljivo sve redom odmerila i prodavcu rekla šta da joj spakuje u kese.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Video: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Posle kupovine usledio je kratak predah na obližnoj klupi, gde se Bekuta zaustavila kako bi se, pretpostavljamo, javila svom dragom Milutinu Mrkonjiću. Pevačica se nije dugo zadržavala - nekoliko minuta je "čačkala" telefon, a potom se uputila nazad u svoj stan.

Foto: Pink.rs

Autor: D.T.

#Ana Bekuta

#Paparaco

#koronavirus

'