AKTUELNO

Autorka kultne emisije "Magazin IN" na televiziji Pink, došla je na sjajnu ideju!

Poznata novinaraka i zaštitno lice televizije Pink Sanja Marinković još jednom je pokazala da ide u korak sa svetskim trendovima.

Naime, autorka "Magazina IN" je pokrenula platformu za online vežbanje kod kuće www.merasrece.com koja se idealno može iskoristiti u doba koronavirusa s obzirom na to da su sve teretane i fitnes centri zatvoreni. Program je kreiran u saradnji sa svetskom prvakinjom u fitnesu Marijom Srećković Savić i vodi vas kroz celokupan program treninga gde u roku od 28 dana možete imati odličnu formu.

View this post on Instagram

Oblikuj svoje telo za 28 dana! Mera sreće je onlajn platforma na kojoj ćeš pronaći tajne i savete za brzo i lako oblikovanje tela 💪🏻 Program vežbi možeš pratiti bilo kada, bilo gde, na svom na mobilnom telefonu, tabletu ili kompjuteru.👍 Umesto skupih i dugih individualnih treninga, za vas smo pripremili program od specijalizovanih 16 treninga koji se realizuju u periodu od 28 dana uz pomoć kojih ćete postići neverovatne rezultate i zategnuti svoje telo za svega 20 minuta dnevno👏🏻Samo 999 dinara 😊 Ukljuci se i ti tako sto ces otici na veb sajt www.merasrece.com Registuj se odmah👌#merasrece #platform #online #fitnessmotivation #fitness @marijafit #28dana #happy #enjoy #uvek #svuda #lako #uspeh #rezultati

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on

Svaki trening je sastavljen od niza serija i pojedinačnih vezbi čija kombinacija, vreme trajanja i vreme pauze čine da se vase telo oblikuje. Sve vežbe lično pokazuje Sanja i na taj način otkriva svoju tajnu idealnog izgleda i forme.Sanja na jednom od snimaka posebnu pažnju naglašava na vežbi koja zateže i noge i stomak.

Autor: Pink.rs

#Magazin In

#Sanja Marinković

#koronavirus

#vežbanje

'