AKTUELNO

Ovaj par doživeo je još jedan ljubavni krah.

Sve je počelo sinoć kada se na žurki Tara Simov požalila Anabeli Atijas i Ivani Krunić na svog dečka Mateju Matijevića.

On ustane za stolom i kaže: "Meni je Tara draga", hej ja sam tvoja devojka. Danas sam našla neke porukice koje je on meni pisao, koliko je bio romantičniji... - rekla je Tara.

Kada su krenuli na spavanje, došlo je do svađe između Mateje Matijevića i Tare Simov. I dok ga je Tara uglavnom čašćavala sočnim psovkama, Mateja je odlučio da zviždi. Tara je rekla da je razlog za ovakvu njenu reakciju što više, nakon dve nedelje, neće da ćuti Mateji i da mu prelazi preko toga što u negativnom kontekstu, kako je navela, spominje njenu majku.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno sramota me je što sam bila sa tobom. Sada se peri... Mene je sramota i blam. Seljačino mala bezobrazna, klošarska! Možeš ti meni da se skineš s k*rca i ti da se teraš u tri pi*ke materine. Ne možeš ni da mi prismrdiš! Prost si, odvratan si... Kada budeš izašao odavde ljudi će tebe znati kao mog dečka. Seljačino bez podloge! Ti si ćelava mala majmunčina iz Pančeva. Nisi sposoban za više! Dve nedelje plačem, ćutim, ti me pljuješ... E, sada ću ja da psujem! Žao mi te je. J*baču p*rno glumica! Sram me je što sam ikada razgovarala sa tobom. Iskreno, kajem se - rekla je Tara Mateji.

Mateja se nije ni trudio da izgladi stvar sa Tarom, a kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Nakon što je Mateji Matijeviću uputila niz psovki, Tara Simov je odlučila da uništi sliku koju je napravila tokom srećnih dana sa ovim zadrugarom. Kada je video šta se dešava, Mateja je ustao iz kreveta i uništio poklone koje je dobila od podrške.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Više o svemu pogledajte u video-snimcima u nastavku.

Dalje su njih dvoje nastavili da se svađaju u dnevnoj sobi gde je Mateja izgoreo od besa i počeo da uništava sve pred sobom. Nakon toga, Tara je završila u suzama dok je o Matijeviću pričala sa Anom Korać i Davidom Dragojevićem.

Autor: J.V.

#Mateja Matijević

#Rijaliti Zadruga

#Tara Simov

'