AKTUELNO

Neke od najvećih regionalnih zvezda zablistale su u kreacijama koje mogu biti vaše.

Poznate dame sa domaće javne scene na svojim glamuroznim venčanjima nosile su skupocene, očaravajuće toalete u kojima su blistale tokom svog najsrećnijeg dana u životu, a mnoge devojke u Srbiji oduvek su maštale da se na svojim venčanjima pojave u venčanicama poput onih koje su nosile Severina Kojić i Ana Nikolić.

Iako se mnogima činilo da je ovaj san neostvariv, ekipa emisije "Ekskluzivno" potrudila se da vernim gledateljkama popularne ove šoubiz emisije omogući da na svom venčanju zablistaju baš u glamuroznim kreacijama koje su nosile domaće zvezde!

"Ekskluzivno" će svoju najverniju gledateljku obradovati jednom od šest venčanica u ponudi, a sve što treba da uradite jeste da lajkujete Fejsbuk stranicu emisije "Ekskluzivno" i fotografiju venčanice koja vam se najviše dopada, kao i da u komentaru ispod fotografije napišete najoriginalniji razlog zbog kojeg ste odabrali baš tu venčanicu.

Foto: Printscreen

U nastavku pogledajte koje su to poznate dame zajedno sa emisijom "Ekskluzivno" rešile da obraduju gledateljke Televizije Pink:

1. Anika al Saraž

Na glamuroznoj svadbi u Atini Anika je ponela glamuroznu haljinu zbog koje je su svi pogledi bili uprti u nju.

2. Katarina Šišmanović

Netipičnu venčanu haljinu pink boje ponela je voditeljka Katarina Šišmanović, koja se razvela godinu dana posle svadbe u Dominikanskoj Republici.

3. Milena Marić

Poznata dizajnerka Milena Marić u trenutku udaje za izabranika Mladena Subašica u opstini Voždovac nosila je svedenu odevnu kombinaciju u kojoj je plenila i privukla pažnju prisutnih.

4. Severina Kojić

Hrvatska pop zvezda za svoje venčanje sa Igorom Kojićem odabrala je venčanicu kao iz bajke, zbog čega su nedeljama posle glamurozne, bajkovite svadbe svi govorili o njenom izgledu.

5. Maja Berović

Folk pevačica izgovorila je sudbonosno "da" na jednoj grčkoj plaži na kojoj je blistala u elegantnoj venčanici sa dugačkim velom.

6. Ana Nikolić

Članica žirija emisije "Ja imam talenat" tajno se udala za svog supruga Stefana Đurića Rastu u beloj haljini Meline Džinović.

Lajkujte Fejsbuk stranicu emisije "Ekskluzivno" i svoju omiljenu kreaciju i možda baš vi postanete ponosna vlasnica skupocene toalete u kojoj ćete se na večnu ljubav zakleti svom emotivnom partneru.

Pink.rs

#Ana Nikolić

#EKSKLUZIVno

#Igor Kojić

#Katarina Šišmanović

#Maja Berović

#Severina Kojić

#Venčanica

#Venčanje

'