AKTUELNO

Anabela smatra da Gagi nije zaštitio svoju ćerku kada je to trebalo.

Subota veče je u rijalitiju "Zadruga 3" rezervisana za emisiju "Pitanja novinara" kada zadrugari odgovaraju na škakljiva pitanja predstavnika sedme sile.

Urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević je ove noći imao prvo pitanje za Anabelu Atijas.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkako si ušla u "Zadrugu" pratili smo tvoj turbulentan odnos sa Gagijem. Oboje ste rekli mnogo toga, pale su teške reči... Ono što ti najviše Gagiju zameraš jeste što nije dovoljno brinuo o vašoj ćerki i stajao uz nju kada je to trebalo. Koje su to situacije kada si ti očekivala da vidiš tu njegovu očinsku figuru, a to je trebalo? - upitao je Tanasijević, Anabelu.
Niko od njega nije očekivao da vodi Lunine bitke. Nenormalno je što on meni zamera što sam sa ja posvađala sa Matorom i Mićom. Očigledno sam ja pogrešila i treba da se izvinjavam što sam je branila. Džigerica mi se prevrtala kada je on sedeo sa Markovom podrškom na finalu, on sve to podržava. To je situacija kada sam se jedva suzdržala da ne napravim haos. Stalno sam imala nenormalnu potrebu da pokaže ono što je Bogom dano, a to je da bude roditelj. Ne možeš da budeš na strani onoga koji hoće da prevaspita tvoju ćerku. Smeta mi što nije reagovao kao otac kada je Marko u pitanju - ispričala je Atijasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je Tanasijević upitao Anabelu zbog čega misli da se Gagi nije mogao da se suprotstavi Marku Miljkoviću.

Bila sam ubeđena da je u pitanju strah. Kada su se svađali Luna i Marko, bio je navijač na kontra strani. Sada sam shvatila da je želeo da Luna pomisli da je on brani, a da sam ja protiv njihove veze. Luna ide linijom manjeg otpora, ostala ga je željna i hoće da mu pomogne - dodala je Atijasova.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Anabela Atijas

'