AKTUELNO

Morala je javno da je pohvali.

Ukućani rijaliti programa "Zadruga" ove večeri nominuju, a ove nedelje biraju između potrčaka Marka Miljkovića i Jelene Pešić. David Dragojević odlučio je svoj glas da uruči Jeleni i ovom prilikom istakao da se sa Markom družio i van kamera.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći na redu koji je izneo svoj glas, ali i stav, bio je Bora Santana. Ovaj ukućanin zamerio je Jeleni Pešić što je nedavno izjavila da su joj preči drugi ukućani, od njega. S druge strane Bora je pohvalio ponašanje Marka Miljkovića, ali je rekao i da ne želi da se meša u njegovu vezu sa Lunom Đogani. Na kraju, Santana je svoj glas dao Jeleni.

Foto: TV Pink Printscreen

Borina devojka Milica Kemez u nastavku "Nominacija" izazvala je buru svojim izlaganjem, s obzirom na to da je ušla u raspravu sa Markom Miljkovićem i Gagijem Đoganijem. Ovom prilikom oglasila se i Anabela koja je Kemezovoj poručila da joj je žao što nije njena ćerka. Na kraju, Milica je svoj glas dala Marku.

Foto: TV Pink Printscreen

Dosta moraš da razumeš Anabelu, ona ima potrebu da zaštiti svoje dete. Ja znam da svako ima pravo na grešku u životu, ona je povređena - govorila je Milica, Marku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da je ušla povređena, da je imala pritisak sa strane... Ja joj reč nisam rekao. Ne pratiš šta sam rekao, nastavi da pričaš sa Borom - pričao je Marko Miljković, Kemezovoj.
Ako komentarišeš nekoga, onda moraš da budeš upućena u problem - govorio je Gagi, Milici.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam slušala tvoju priču i pretužno mi je što nisi imala sreće sa roditeljima i žao mi je što nisi došla da budeš moja ćerka. Pretužna sam zbog tvoje priče. Ti si mi polomila srce i znam da je ovo što pričaš iz srca - rekla je Anabela, Milici.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'