AKTUELNO

Odlučila da obelodani pravi razlog Lukinog dolaska u Srbiju.

Manekenka Sofija Milošević iznenadila je javnost kada je na svom profilu na Instagramu obelodanila vest da je u blagoslovenom stanju, te da će ona i fudbaler Luka Jović dobiti bebu.

Niko nije očekivao ovakav rasplet situacije, budući da se u javnosti ovih dana velika prašina podigla oko Jovićevog dolaska iz Španije u Srbiju, a poznato je da je ova zemlja označena kao drugo po redu evropsko žarište korona virusa koji se munjevitim brzinom širi i našom zemljom.

Pisalo se da je Jović u Srbiju došao zbog Sofijinog rođendana, a Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da podnese krivičnu prijavu protiv fudbalera Luke zbog nepoštovanja mera samoizolacije nakon što je došao iz Španije.

Foto: Instagram.com/sofijamilo

Međutim, Miloševićeva je sada objavom lepih vesti promenila tok ove priče, a kako je navela u svojoj objavi Luka je ovo uradio da bi bio u teškim trenucima uz buduću majku svog deteta.

Želim da podelim lepe vesti sa vama - čekamo bebu! Zahvalna sam Luki koji je bio pored mene tokom ovog perioda. Nikako nisam mogla da zamislim da sam u ovom trenutku, koji je težak za ceo svet, bez njega - napisala je Sofija na Istagramu uz njihovu zajedničku fotografiju.

Autor: M. K.

#Luka Jović

#Sofija Milošević

'