AKTUELNO

Nikako ne mogu da uspstave zajednički jezik.

Tokom protekle noći u "Zadruzi 3" je bilo veom burno. Zadrugari su učestvovali u emisiji "Gledanje snimaka", a jedan od klipova pokrenuo je novi razdor između Anabele Atijas i Marka Miljkovića.

Naime, pušten je snimak na kom Marko razgovara sa Gagijem i govori kako je Anabela "kancer", što je veoma pogodilo kako Atijasovu, tako i Lunu Đogani, koja mu je prvom prilikom na to skrenula pažnju.

Trenutno smo zatrovani sa Anabelom ovde, ovo što je radila ovih dana je stvarno sramota za sve, i za njenu porodicu - rekao je Miljković posle pogledanog snimka.
Uvek sam bila kancer jer jedino ne uzimam pare i korist. Kancer će se odstraniti sam onda kada bude hteo... Recidiv sam, vratiće se - izjaila je Anabela.

Marka je najstrašnije osudio Lepi Mića, koji nije štedeo reči dok je komentarisao Miljkovića, te je stao uz Anabelu.

Čovek (Marko Miljković) od 37 godina savetuje nekoga ko ima porodicu, čovek koji nema ni kučeta ni mačeta. Čovek savetuje kako i šta neko treba da radi u karijeri, a fasadu na kući nema. Gagi ne treba da traži savete od drugih, već da u sebi traži savete. Ti ako nazoveš majku svoje devojke kancerom i g*vnetom. Ovde nema rešenja. Ovde mora da se dokaže ko laže i ko je u pravu. Njih dvojica stoje kao dva špijuna u ćošku i pričaju kako će se nje rešiti. Njih dvojica samo pričaju kako Anabela nije trebalo da uđe ovde. Ako je đačka knjižica jedini problem, onda je to stvarno smešno. Ja sam imao ratove sa Anabelom zato što je podržavala vezu svoje ćerke sa oženjenim čovekom, ali je sada razumem kao majku - rekao je Lepi Mića.

Luna se takođe usprotivila svom dečku, te mu je preko crnog stola dobacila da nije lepo da spominje ovu opaku bolest u istom kontekstu sa Anabelom.

Šta spominješ kancer? - pitala je Luna Marka.
Glava treba da se razbistri, da se isprazni. To je taj kancer u njenoj glavi. Ja nikada ne mislim crno. Najbolje je da odstranimo majku iz tvog života, ona te je rodila, ali da treba da se dovede u red, treba - rekao je Miljković.

I naredni snimak se ticao komplikovanih porodičnih odnosa, a na njemu je priikazano kako se Luna jada svom ocu nakon što ju je Marko odbacio kad joj je bilo najteže i otišao da spava.

Ja sam došla da ih opominjem ovde šta ne treba da rade. Gagi ne treba da kaže: "Marko treba da raskineš sa Lunom". Marko Lunu ne treba da prevaspitava, sa njom je i te kako lako. Ja želim da ih opomenem kakvi oni treba da budu prema Luni. Ja Luni ovde neću praviti problem u vezi - rekla je Anabela nakon svega što je videla i čula, a onda joj se Miljković usprotivio.
Anabela, ti kažeš da poznaješ svoje dete 100%. Uporedila si je sa Ivanom Šopić. Ti ne poznaješ svoje dete. Anabela, treba bolje da upoznaš svoju ćerku - dobacio je Marko Atijasovoj.
Ti kad budeš imao svoju decu ti smatraj, radi šta hoćeš. Uči svoje dete da gleda u sto i da nema svoj stav. Ti hoćeš da napraviš od nje ono što ona nije. Je l' ono ljubav što sam ja gledala? Ne priča se onako sa nekim koga voliš - uzvratila mu je Anabela.

Tokom reklama Anabela se izvinila Luni što je otpočela raspravu za crnim stolom sa njenim dečkom, a Đoganijeva je, čini se, napokon spustila loptu prema svojoj majci i shvatila donekle šta joj govori.

Luna se nakon toga zakačila i sa Gagijem, odnosno on se na nju naljutio jer je Đoganijeva izjavila da je tokom nervnog rastrojstva Drvo mudrosti uspelo da je smiri, a da on nije. Gagi zbog toga nije hteo ni da razgovara sa svojom ćerkom.

Autor: R.L.

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'