AKTUELNO

Rešila da iznese svoju stranu priče.

Luka Jović navodno je želeo da iznenadi devojku Sofiju Milošević i dođe iz Španije, iako vlada vanredno stanje. Spekulisalo se da je Luka Jović po dolasku u Srbiju prisustvovao proslavi rođendana svoje devojke Sofije Milošević, ali ona negira da je ikakve žurke bilo zbog vanrednog stanja koje je proglašeno u Srbiji u nedelju uveče.

- Svi pišu da sam imala rođendansku žurku, a ja ne napuštam stan. O Luki ne mogu da pričam niti bilo šta vezano za njega da komentarišem, ali što se mene tiče, ja nisam rođendan ni proslavljala niti su bile ikakve žurke kako su pisale novine, a u ovakvoj situaciju u kakvoj se nalazi naša zemlja, ma ceo svet, sumanuto je razmišljati da neko organizuje žurke. I niko nije dolazio ili bežao iz karantina zbog bilo čijeg rođendana, tako ni mog - kaže Sofija Milošević. 

Foto: Instagram.com/sofijamilo

Na pitanje da li se videla sa Lukom Jovićem od trenutka kada je došao u Srbiju i šta ima da kaže o tome što je sportista prekršio obaveznu samoizoalciju nakon dolaska privatnim avionom iz Španije, Sofija Milošević objašnjava:

- Zbog njegovog ugovora ne mogu da pričam ništa vezano za njega. Sve to možete isključivo da pitate samo njega. Ja sam u izolaciji, okej sam, poštujem sva pravila mera koje su donete, kao što bi svi trebalo da poštujemo u Srbiji i da se trudimo da pomognemo komšijama. Svima sam ponudila pomoć lično, a za izolaciju sam se obezbedila još pre dve nedelje. U Beogradu sam, u svom stanu i ne izlazim. Takođe, apelujem svima da ne izlaze - kaže Sofija Milošević.

Foto: Instagram.com/lukajovic, Instagram.com/sofijamilo

Prema informacijama koje posedujemo, nakon što je fudbaler prekršio mere samoizolacije koje su zakonom propisane, odnosno nakon što ga organi reda nisu pronašli na adresi na kojoj je naveo da će boraviti, policija ga je upozorila da sledeći put ukoliko isto ponovi biće priveden.

Jović je navodno stigao iz Španije u kojoj je do četvrtka uveče, 18. marta, prema pisanju "El paisa", 14.535 osoba bilo inficirano, 1.081 izlečeno, a 630 lica, nažalost, preminulo. U samom Madridu, odakle se Jović uputio u Srbiju, do sada je 5.637 lica bilo pozitivno na testu, a njih 390 je izgubilo život.

Autor: M. K.

#Luka Jović

#Sofija Milošević

'