AKTUELNO

Radovale su se odlasku u Roterdam, međutim sve je otkazano usled pandemije opasnog virusa.

Devojke iz grupe Hurricane - Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić kažu da su tužne zbog otkazivanja muzičkog takmičenja, ali i zbog cele situacije koja je zadesila svet usled pandemije korona virusa.

- Jako nam je žao što je došlo do otkazivanja Evrovizije, ali to su mere prevencije i odluka nadležnih organa. Mi smo se spremale kao da se ništa ne dešava ali poštujući odluke vlade Republike Srbije stali smo sa pripremama, a sad smo dobili i zvaničnu informaciju da je Evrovizija otkazana - kažu devojke.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Mi tu ništa ne možemo, sem da ispoštujemo. Naravno da smo razočarane, ne samo zbog otkazivanja Evrovizije već zbog celokupne situacije koja nas je zadesila. Nadamo se što bržem završetku ove agonije - poručuju Ivana, Ksenija i Sanja.

Podsetimo, danas je, u sredu 18. marta, na zvaničnom sajtu Evrovizije saopšteno da se takmičenje otkazuje, usled pandemije korona virusa.

Foto: Instagram.com

- Sa velikom tugom moramo da objavimo da je izbor za pesmu Evrovizije 2020 u Roterdamu otkazan - piše na zvaničnom sajtu.

- Molimo vas za strpljenje usled ove odluke, a nove vesti očekujte u narednim danima i nedeljama. Za to vreme, odali bismo počast celokupnom timu u Holandiji, kao i 41 članu, koji su naporno radili na planiranju ovogodišnjeg događaja - piše na zvaničnom sajtu.

Autor: M. K.

#Evrovizija

#hurricane

'