AKTUELNO

Nadežda je napustila bolnicu i oporavlja se kod kuće.

Pevačica i bivša učesnica rijalitija ''Zadruga'' Nadežda Biljić nije mogla da spreči prevremeni porođaj, koji se desio dva meseca pre očekivanog termina, a sada se oglasila njena majka, koja je inače medicinska sestra - Slavica Biljić. Mališan, kome su roditelji dali ime Longo, trenutno se nalazi na odeljenju neonatologije, a Nadežda i Toma, ali i cela porodica, mole se da sve bude kako treba i da njihov novi član iz bolnice izađe što pre.

Foto: E-Stock

Kako nam je otkrila Slavica, Nadeža je izašla iz bolnice i sad se oseća dobro, a otac malog Longa, Toma Panić izričito je zabranio da se otkrivaju detalji o stanju bebe.

- Hvala na čestitkama. Ja ne mogu nikakve detalje da otkrivam, morate da se obratite Tomi i Nadeždi. Jedino što bih smela da otkrivam jeste da je Nada kod kuće, u Valjevu je, oporavlja se, dobro se sada oseća. Toma nam je zabranio da dajemo informacije, njih dvoje su roditelji, razumite me... Ipak, oni su roditelji, oni će objasniti celu situaciju. Ja sam kao baka veoma srećna zbog unučeta, ali ne mogu mnogo da pričam, jer sam ja samo baka. Poštovaću njihovu odluku, oni su roditelji, a ja sam sličnu situaciju prolazila sa Nadom, i razumem ih - poručila je Nadeždina majka za Pink.rs.

Foto: E-Stock/Jovan Jovanović

Podsetimo, Nadežda Biljić trebalo je da se porodi krajem maja ili početkom juna, ali je maleni dečak rešio da požuri, pa je na svet došao 16. marta. Za sada se beba nalazi na odeljenju neonatologije valjevske bolnice.

Autor: M. K.

#Nadežda Biljić

'